Vaasa, Kauppis
Miehet edustus

Raportti

PAAKKISELLE HARVINAINEN NOLLAPELI

Ilmajoen Salibandyn edustusjoukkueen salibandy karavaani pysähtyi tällä kertaa Vaasan kauppikselle. Jalkeille saatiin kolme hyökkäyskenttää sekä kaksi pakkiparia. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettua sarjataulukossa toisena majaillut HiPa ja näin ollen alkuun luultiin, että pelistä tulisi kova vääntö, mutta kuinkas ollakaan ISB pelasi kauden parhaan pelinsä ja jyräsi vastustajansa puhtaasti 8-0. Timo Paakkinen piti maalinsa puhtaana ja näin ollen piti historian ensimmäisen nollapelinsä ISB:n paidassa.

1. Erä

Alkuun peli oli tasaista vääntöä, mutta HiPa oli hieman enemmän pelin päällä pitäen enemmän palloa. Pelin alku kestettiin Hipan painetta mallikkaasti, Paakkinen viimeisenä lukkona tolppien välissä. Ajassa 12:14 ISB avasi maalihanat, tekijänä koko päivän hirveässä vireessä ollut Markku Neva-Keturi ja syöttäjänä niin ikään kovassa tikissä ollut Juha Toivio. Maali jäi ensimmäisen erän ainokaiseksi ja mehulle siis tilanteessa 1-0.

1. Erä

Toinen erä ei kerennyt kauaa vanheta, kun ajassa 15:54 Ville Loukasmäki tälläsi pallon verkkoon Miika Toivion syötöstä. Minuutti tästä ja HiPa sai kaivaa jo toista kertaa palloa maalistaan, tällä kertaa asialla Juha Toivio, syöttäjänä Neva-Keturi. Hurlumhei -meininki jatkui, 2-0 maalista kerkesi kulua muutama kymmenen sekuntia, kunnes HiPalle tuomittiin rangaistuslaukaus. Hyvästä yrityksestä huolimatta, loistovireessä ollut Paakkinen veti pidemmän korren tolppien välissä tällä kertaa. Näin ollen HiPalle kahden minuutin ylivoima. ISB:n puolustus oli tällä kertaa rautaa ja alivoimasta selvittiin ilman takaiskua. Peli kääntyi loppua kohden hiljalleen ISB:lle ja loppuerään ISB onnistui vielä pari kertaa. Neljännestä maalista vastasi akseli J.Toivio & Neva-Keturi, Toivion maalatessa ja Neva-Keturin toimiessa passarina. Petri Kivimäki iski vielä taukolukemiksi 5-0, Miika Toivion passista.

1. Erä

Kolmannessa erässä maalinteon aloitti jälleen ISB. Ajassa 33:03 Miika Toivio maalasi Loukasmäen passista tilanteeksi 6-0. Samassa ajassa HiPa otti aikalisän. Aikalisän jälkeen pelattiinkin kymmenen minuuttia maaleitta, yksi kaksi minuuttinen tuomittiin HiPalle mutta ISB:n kehno ylivoima ei tuottanut tällä kertaa tulosta. Loppuerästä superduo J. Toivio & Neva-Keturi iski vielä kertaalleen Toivion maalatessa Neva-Keturin passista. Ajassa 44:20 Miika Toivio kaunisteli päivän toisellaan loppulukemiksi 8-0.

Tehoille: Timo Paakkinen 22 torjuntaa (nollapeli), Juha Toivio 3+1, Miika Toivio 2+2, Markku Neva-Keturi 1+3, Ville Loukasmäki 1+1, Petri Kivimäki 1+0.