Vaasa, Kauppis
Miehet edustus

Raportti

TOISESSA KÄYNNISTYMISVAIKEUKSIA

ISB:n päivän toinen koitos oli vaasalaista Team Moramasaa vastaan, ottelu alkoi verkkaisesti ISB:n osalta ja tästähän vastustaja kiitti, ajassa 1.51  kaveri siirtyy 1-0 johtoon. Mutta tästä ei lannistuta vain hetkeä myöhemmin Juha Toiviota estettiin avopaikassa ja tämänhän tuomarit huomasivat, rangaistuslaukaus ja sitä vetämään Miika Toivio tässä epäonnistuen vastustajan maalivahdin tehtyä hienon torjunnan. Tästä jatkui siis ylivoima, mutta siinäkin ISB oli voimaton. ISB tulee kuitenkin peliin mukaan Heikosen hienosta syötöstä maalille josta Janne Haapamäki toimitti pallon varmasti ylös ajassa 14.36 joten erätauolle tilanteessa 1-1.

Toinen erä alkoikin näin ISB:n hallinnassa ja ajassa 15.45 Juuso Tuomaala tallettaa uran ensimmäisen Markku Neva-Keturin syötöstä. Eikä aikaakaan kun ajassa 18.47 ulkomailta takaisin Ilmajoelle saatu vahvistus Arttu Rahko tällää jälleen Markun syötöstä pallon komeasti ylös. Hyvänolon tunne valtaa ISB:n ja tästä minuutti myöhemmin kaveri kaventaa 2-3, hetki hiljaiseloa ja Petri Kivimäki pistää pallon komeasti maalin perukoille Miika Toivion syötöstä ajassa 24.08. Hetki ennen erän loppua nähdään vielä Riku Heikoselta maali. Toimitus omasta päästä maalille ja pallo onkin maalissa Juha Toivion tehdessä ovelan vettä korvassa – harhautuksen veskarin nenän edessä. ISB:n 5-2 -johdossa jatketaan erätauolle.

Kolmannessa erässä nähtiin vielä 4 maalia yksi kaverin ja 3 omasta toimesta. Jälleen huippuvireessä oleva Juha Toivio tallettaa pallon Markku Neva-Keturin syötyöstä ja kaverin peli rupeaa hiipumaan, loppuun vielä Timo Fält pistää pallon sisään jälleen Markku Neva-Keturin toimiessa syöttäjänä, ja naulana arkkuun Jarno Mäki-Jussila tallettaa pallon putken kautta maalivahdin selän taakse Tero Lehtisen syötöstä ja peli on taputeltu.

Tehot: Markku Neva-Keturi 0+4, Juuso Tuomaala sekä Riku Heikonen 1+1, Janne Haapamäki, Jarno Mäki-Jussila, Petri Kivimäki, Timo Fält, Arttu Rahko, ja Juha Toivio 1+0, sekä Miika Toivio 0+1.