Kälviä, VAT
Naiset edustus

Raportti

Toinen päivän peleistä tulisi olemaan kovempi, se tiedettiin jo etukäteen. Vain tunti oli aikaa herätellä kroppaa päivän toiseen koitokseen.

Ensimmäinen tilastomerkintä saadaan jo ajassa 00:08, kun Neva-Keturin Jenni joutuu istumaan pari minuuttia jäähypenkillä. Armin ja Hirvelän Alisan kentälliset hoitavat alivoimatilanteen mallikkaasti, eikä Jeppiksen naiset saa pahoja tilanteita aikaan.

Sen sijaan ISB aloittaa maalinteon pari minuuttia jäähystä, kun Oona lataa palloa kohti maalia, Alisan ollessa maskissa. Pallo jää pomppimaan ja ehkä muutama kirosana mielessään Alisa runnoo pallon maaliin.  Ensimmäisessä erässä ei enempää hyväksyttyjä maaleja nähdä ja erä päättyy ISB:n hyväksi 1-0. Pallo tosiaan käy vastustajan maalissa toistamiseen, mutta maalia ei hyväksytä pelaajan ollessa maalivahdin alueella.

Vastustaja saa jäähyn toisen erän alkuun, mutta ISB ei onnistu tälläkään kertaa maalinteossa. Sen sijaan samainen pelaaja iskee pelin tasoihin ajassa 25:00, kun hän saa pallon kuin lahjaksi ISB:n puolustajan epäonnisen syötön jälkeen.

Vastustaja pääsee yrittämään myös ylivoimaa, kun Aution Heidi saa jäähyn korkeasta mailasta. Tämäkin ylivoima selätetään, kun ISB:n alivoima on rautaa.

Peli etenee tasaiseen tahtiin, vastustajan pelatessa välillä aika rajustikin. Voittajaksi selviää luultavimmin seuraavan maalin tekijä, sillä niin tasaista ja tiukkaa vääntöä peli on. Ratkaisu jää viimeiseen erään.

Ajassa 37: 58 ISB:n Oona Virtanen syöttää pallon Kososen Vilmalle, muutama askel pallon kanssa ja pallo löytyy maalivahdin selän takaa. Vaikka Jeppis kaikkensa lopussa yrittääkin, ei heidän vastaiskunsa tuota tulosta ISB:n hyvän puolustuksen ansiosta ja näin ollen myös toinen peli päättyy ISB:n voittojuhliin lukemissa 2-1.

Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että koko joukkue teki hartiavoimin töitä. Vaikka ylivoimat eivät tuottaneet tulosta, on kyllä myönnettävä, että alivoima oli täyttä terästä.

Toisen pelin pisteet jakaantuivat seuraavasti:

Oona 0+2

Alisa 1+0

Vilma 1+0

Parhaana pelaajana palkittiin kovan päivätyön tehnyt Ellen Rinta-Jaskari

Kuukauden päästä 22. 10 2017 on kotiturnaus Ilmajoki-hallilla, jossa vastaan asettuu aamun klo. 10.00 pelissä SB Kauhajoki, ja toisen pelin klo. 18.00 vastustajaksi saapuu SC Kokkola.

Tervetuloa kannustamaan ISB:n ihanaiset naiset voittoihin, jotka tällä hetkellä pitävät kärkipaikkaa neljällä pisteellään!