3.DIVARI STARTTASI KOTITURNAUKSELLA

Avauspelistä niukka tappio

Kuin varsat keväällä, ISB:n nykyinen edustusjoukkue odotti sarja-avaustaan Ilmajoki-Hallilla. Vastaan asettui 3.divisioonaan noussut Team Atria. Kauden ensimmäisessä pelissä riitti vauhtia enemmän kuin järkeä. Vastustajalla sitä oli hieman enemmän ja pisteet matkasivat Nurmoon lukemin 7-6. Miika Toivio aloitti maalinteon vajaan kuuden minuutin kohdalla, mutta vieraiden Arto Peltola tasoitti minuuttia myöhemmin velipojan syötöstä. Seuraavat 15 minuuttia jäähyiltiin. ISB:lle 5 kpl ja Atrialle 1 kpl. Kristian Syrjälä siirsi vierailijat johtoon kahden miehen ylivoimalla. Markku Neva-Keturi kuitenkin tasoitti alivoimalla 50 sekuntia myöhemmin. ISB karkasi kahden maalin johtoon erän viimeisellä vitosella. Maalintekijöinä Ville Loukasmäki ja Riku Heikonen. Erän viimeinen minuutti oli synkkä, ensin Seppo Peltola kavensi ja Juha Loukola löi pallon verkkoon vain kaksi sekuntia ennen erän päätöstä. Team Atria siirtyi johtoon ajassa 32.05. Markku Neva-Keturi kuitenkin tasoitti ottelun juuri ylivoiman päättymisen jälkeen. Seuraavan maalin teki jälleen vierailija, asialla Sami Kortesmaa. Puolitoista minuuttia ennen loppua Antti Kuusisto tasoitti ottelun kahden miehen ylivoimalla. Näytti siltä, että pistejako on tulossa. Atrialle vihellettiin vapaalyönti hieman kyseenalaisen mailaanlyömisen johdosta. Kortesmaa otti pallon nopeasti ja laukoi sen tarkasti maalin, ilmajokisten vielä miettiessä aivan muita asioita kuin puolustamista. Kovavauhtisen kamppailun vei siis Team Atria lukemin 7-6. Ei pistejakokaan suuri vääryys olisi ollut, mutta muutamat nukahdukset vaativat veronsa tällä kertaa ja vierailija oli valmiimpi.
#9
Kauden avausturnauksen toiseen peliin asettui Vaasan PT-94. Toiseen peliin haettiin vauhtia painisalista, Ilmajoella kun ollaan. Hyvät lämmöt päälle ja eikun askiin.
Ensimmäinen erä meni edelleen hakiessa pelirytmiä. Tiukkaa vääntöä ja paikkoja oli molemmissa päissä. Erän ainoasta osumasta vastasi Olli Yli-Karjanmaa ja syöttäjänä toimi Miika Toivio.
Toinen erä lähti käyntiin alivoimalla. Maalista vastasi kuitenkin ISB. Joonas Haapamäki rokotti Ville Loukasmäen syötöstä. Tästä puolen minuutin päästä pallon ylähyllylle laittoi Jarno Mäki-Jussila ja syöttäjänä Riku Heikonen. Tilanne taululla 3-0 ja juna oli lähtemässä raiteilleen. Sitten kaksi nukahdusta ja vastustaja oli maalin päässä. Erän loppuun vielä jäähy ja tauolla saatiin sopia alivoimakuvioita.
Kolmannen erän alun alivoimalla Juha Toivio tinttasi pallon reppuun Eero Santaharjun syötöstä. PT-94 ei luovuttanut ja tuli vielä tasoihin. Markku Neva-Keturi iski voittomaalin Heikosen syötöstä. Loppu oli ankaraa vääntöä sarjapisteistä. Peliä saatiin jäädytettyä kulmiin ja vastustajan maalin taakse. Kauden avausvoittohan sieltä tuli. Nyt on vuorossa kateissa olleen ”flow” tilan etsintä, että saadaan se pakattua mukaan lokakuun Vaasan turnaukseen.
#64

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus