Kauhajoki, Yhteiskoulun sali
Miehet edustus

Raportti

EDUSTUS VOITTOON KAUHAJOELLA

ISB/Team Atrian miesten II-divarijoukkue nappasi arvokkaan voiton SB Kauhajoesta. Loppulukemat olivat 6-11 (2-4, 2-2, 2-5) vieraiden hyväksi. Avauserässä Eero Rahnasto osui kahdesti, joista toinen syntyi ylivoimalla. Toisesta erästä eteenpäin kaksi muuta kentällistä kantoi kortensa kekoon ja positiivista pelissä olikin tehojen jakautuminen jokaiselle kolmelle kentälliselle. Lopullisesti peli ratkesi kolmannen erän alussa, kun ISB/Team Atria iski kolme maalia reiluun viiteen minuuttiin. Kahdesta näistä vastasi Mikko Ala-Huikku. Kolmeen tehopisteeseen ylsi peräti neljä pelaajaa: Juha-Matti Kiviluoma kuritti viime kauden seuraansa tehoin 2+1, sekä Joonas Haapamäki, Seppo Peltola ja Veli-Matti Vasanko ylsivät tehoihin 1+2.