AIKA KÄÄNTÄÄ KURSSI

ISB saa sunnuntaina vieraita Kirkkonummelta, kun Rangers saapuu testaamaan Ilmajoki-hallin parkettia. Isänpäivälle osuvaan koitokseen tulee varmasti latautunut ja hyvin viikolla levännyt kotijoukkue. Pienten sairastelujen asettamista rajoituksista huolimatta ISB pääsee otteluun kutakuinkin parhaalla miehistöllään. Sarjapaikan säilyttämistä ajatellen ottelu alkaa olla jo melko tärkeä.

Vierailija Rangers oli viime kaudella länsilohkon sijalla 2., joka oikeutti myös liigakarsintapaikkaan. Toisin sanoen vastus tulee olemaan kovaa luokkaa. Tällä hetkellä Rangers on tasaisessa länsilohkossa sijalla 7. kuudella pisteellään. Kuudesta ottelusta on kertynyt yhtä monta pistettä. Aiemmin tällä viikolla Kirkkonummen pojat pyörittivät SBS Porista kotivoiton lukemin 18-0. Tämän lauantain vierailu Vaasassa Woodcuttersin vieraana ei sen sijaan tuonut lisäpisteitä, vaan Woodis oli parempi lukemin 10-5.

Vieraiden parhaat pistemiehet ovat odotetusti olleet Salibandyliigan lisäksi Sveitsissä ja Saksassa pelannut Keni Rautio (4+7=11) sekä niin ikään runsaasti monestakin eri seurasta liigakokemusta omaava Jani Karonen(8+3=11). Hyvin on säestänyt myös Iiro Liede (7+3=10).

Nyt tarvitaan jälleen äänekästä kotiyleisöä avittamaan ISB:tä takaisin pistekantaan. Ottelu alkaa jo aiemmilta vuosilta totuttuun aikaan klo 15.00. Tervetuloa!