ANKANKUVILLA VARUSTETTUJA RANTAPALLOJA

Ratkaisupeli. Kaikesta huolimatta parketti. Miehiä vilttin asti. Kaverikin oli kairannut pelille lisää heeboja. Jo menomatkalla pelin tärkeys näkyi myös vieraiden otteissa, kun korttipöytien paikkojen päättämiseen tarvittiin valtakunnansovittelijaa. Kille, ei enää pöydättömiä autoja, tos. Stouni Ania esitteli puolestaan joukkueelle omaa käsitystään esittävästä taiteesta.

Itse peli alkoi aikaisempia koitoksia vauhdikkaammin ja tilanteesta 0-0. Sen asian muuttumiseen meni aikaa 5.45, kun vastahyökkäyksessä Ville Loukasmäen pystysyöttö tavoitti hirmuvireessä oleva V-M Vasangon, jonka pommi painui vastustamattomasti verkkoihin. Pari vaihtoa myöhemmin nähtiin Aki Vainio-Hynnilältä sellainen kranaatti yläpalkkiin, että kilahdus kuului Raksilaan saakka. Syöttöpiste Tatu Hietikolle. Kotijoukkueen kuitti tuli välittömästi pariin otteeseen ja tilanne oli jälleen tasan. Ajassa 12.13 ISB nappasi ottelusarjalle hieman harvinaisemman tapahtuman, eli jäähyn. Se vanheni puolitoista minuuttia, kun Johannes Luokkanen iski johtomaalin. Karvasta kalkkijuomaa juotti vielä erän aivan lopussa Joonas Koskelo ajassa 19.51.

Toiseen erään lähdettiin vähentämään hätäilyä ja osittain siinä onnistuttiinkin. Erän puolivälissä Vainio-Hynnilällä oli mainio paikka kaventaa, mutta ylärima oli toista mieltä. Alivoimapelaaminen oli myös uomissaan ja Ania kävi vähän toisellakin maalilla kyselemässä mietteitä. Erän päätösminuutilla hienosti pelanneen maalivahti Jukka Rahkon nilkasta kuuluu poks, ja peli oli siinä. Ruohoniemi luukulle ja kohti kolmatta erää.

Erän alkuun Ankat niittaa salamamaalin parhaalta sektorilta, eikä edes ylivoima tuota tulosta vieraille. 47 minuutin kohdilla Ankat iskee kaksi maalia lisää peräjälkeen ja ottelussa on ratkaisun makua. ISB:n lohtumaalin niittaa Vainio-Hynnilä, mutta loppunumerot 11-3 eivät jätä selittelyille sijaa. Parempi voitti ja onnea heille jatkoon. Toivottavasti on tahtoa nousuun asti, on divarissa huonompiakin joukkueita nähty.

Kesälomameiningit alkaa saman tien ensi kauden kasaamisella. Kiitos kaudesta kaikille yhteistyötahoille, pysytään kuulolla.

Pöytäkirja: http://www.tilastopalvelu.fi/fb/index.php?option=com_content&view=article&id=4&gameid=24014

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus