C-JUNNUJEN MUKAAN JÄI VAASASTA YKSI VOITTO JA YKSI TAPPIO

Lauantaina 10.11.2007 ISB:n C-junnut matkasivat Vaasaan viimeiseen alkusarjan turnaukseen. Täydellä miehistöllä ollut ISB sai vastaansa ensimmäisessä ottelussa sarjajohtaja SB Vaasan. Kärkikamppailussa Vaasa sai ihanne alun ja siirtyi ajassa 3.05 jo 0-2 johtoon. ISB kavensi 7 sekuntia myöhemmin Lampisen Jounin maalilla 1-2. Syötön maaliin tarjosi Tuomas Tuohisaari. Sitten alkoi SB Vaasan näytös, koko loppuerän ISB:n puolustuspään pelaaminen oli heikkoa. Syötöt eivät onnistuneet ja pallo pomppi lavassa. SB Vaasa rankaisi näistä virheistä ja erätauolle siirryttiin SB Vaasan johtaessa 1-5.

Toiseen erään ISB:n valmennuskaksikko teki pieniä ketjumuutoksia ja kavennus maali syntyi Tuohisaaren lavasta, syöttäjänä Lampinen. Toinen erä oli jo hiukan parempaa peliä ja maalit menivät erässä 1-1. Eli viimeiselle erätauolle siirryttiin 2-6 tilanteessa.

Kolmanteen erään tiivistettiin hiukan pelaajamateriaalia ja verkot alkoivat soida tasaiseen tahtiin molemmissa päissä. Kolmannessa erässä nähtiin tiukkaa ja tasaista peliä. Kolmannen erän maalit menivät 4-4. Ja koko ottelun tulos 6-10 SB Vaasalle. Kolmannessa erässä maaleista vastasi Riku Heikonen, Jouni Lampinen ja Tuomas Tuohisaari.

Ottelun pistemiehet: Jouni Lampinen 3+2, Tuomas Tuohisaari 2+2 ja Riku Heikonen 1+1.

Toisessa pelissä vastaan saapui sarjan häntäpäätä pitävä FBC Remix. Ottelussa oli panosta, sillä ISB tarvitsi vähintään pisteen päästäkseen ylempään jatkosarjaan. Tämä oli myös pelaajien tiedossa. Otteluun lähdettiin täydellä kolmella kentällä ja vajaan kahden tunnin tauko pelien välissä tuli juuri oikeaan aikaan. Kentällä nähtiin aivan erilainen ISB. ISB:n pojat taistelivat kaksinkamppailut loppuun asti ja myös pallo laitettiin liikkeelle. Ensimmäinen erä 0-1 ISB:lle,
vaikka paikkoja oli tehdä useampikin maali. Ainokaisen maalin teki Lampinen, Tuohisaaren syötöstä.

Toinen erä oli tasaista vääntöä puolin ja toisin. Molempien joukkueiden maalivahdit olivat vireessä ja erässä nähtiin vain yksi maali. ISB siirtyi ajassa 20.39 0-2 johtoon Lampisen maalatessa ja Tuohisaaren säestäessä.

Toisella erätauolla teroitettiin maalintekoa ja kolmas erä tuotti tulosta. ISB takoi erässä 4 maalia Remix:sen nollaa vastaan. Eli lopputulos 0-6 ISB:lle ja näin varmistui yläloppusarjan paikka. Kolmannen erän maaleista vastasivat: Jarno Latva-Hoppala, Arttu Rahko, Tuomas Tuohisaari ja Jättilämäri Jouni Lampinen. ISB:n maalissa Juho Rinta torjui nollapelin.

Ottelun tehomiehet: Jouni Lampinen 3+0, Tuomas Tuohisaari 1+3, Arttu Rahko 1+1 ja Jarno Latva-Hoppala 1+0.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus