EDUSTUS KOHTAA HIPAN, II-JOUKKUE MATKAA KUORTANEELLE

ISB:n miehillä on kiireinen viikonloppu, kun sekä edustus että kakkonen ovat tulessa. Edustus matkaa lauantaina 19.1. Kannukseen, jossa se kohtaa Himangan Pallon. HiPa on sarjassa sijalla 6, voittoja 12 pelistä on 4 maalisuhteen näyttäessä lukemaa 88-102 = -14. Himankalaiset ovat osoittaneet vaarallisuutensa maalinteossa yltäen useassa ottelussa kaksinumeroisille luvuille. Yksi näistä otteluista oli syyskierroksen kamppailu Ilmajoki-hallilla, jonka HiPa vei lukemin 11-12, vaikka ISB johti avauserän jälkeen jo 5-0. Ottelun jälkeen ISB-leirissä vallitsi pettymyksen lisäksi epäusko ja revanssihenki, joten helpolla kotijoukkue ei tule pääsemään.

HiPan leirissä korkeimmalla pistepörssissä on tehot 13+16=29 kirjauttanut Manne Niskanen Tuomas Palovaaran (19+4=23) ja Juha Sundbergin (17+5=22) säestäessä mukavasti. ISB:stä Eero Rahnaston tehot kuuluvat 23+6=29 ja Miika Toivion 10+16=26. Vierailijoiden kokoonpanossa kysymysmerkkejä ovat vielä Antti Laakkosen mahdollinen debyytti ja Sami Hillun mahdollinen Happee-reissu Jyväskylään ”ylhäällä” SPV:n riveissä. Maalivahti Timo Paakkinen on palannut korkean paikan leiriltä ja on mukana kokoonpanossa ensi kertaa tämän vuoden puolella.

Ottelu Kannuksessa alkaa klo 17.00.

HiPan kotisivut: http://kotisivu.dnainternet.net/tuudemmi/

Kakkosjoukkueen matka taipuu samana päivänä jo toista kertaa tällä kaudella Kuortaneelle, jossa vastaan asettuvat Vikings ja Jalas. Aamupelissä klo 11 kohdataan Vikings, joka voitettiin kotiturnauksessa lukemin 6-2. Ja pian perään klo 13 on vuorossa sarjakakkosen, eli Jalaksen kohtaaminen. Edellisessä Kuortaneen turnauksessa Jalas oli parempi lukemin 4-2, joten tiukkaa vääntöä on luvassa.

Kokoonpanosta on vielä vaikea sanoa, mutta sen verran jo tiedetään, että armeijan vihreistä mukaan pääsevät kaikki velvollisuuttaan suorittavat, eli Petri Kivimäki, Sameli Niemi sekä Pekka Huhtanen, joka alkaa olla kunnossa polvivamman jäljiltä ja on avaamassa kautta siis Kuortaneella.

4.divarin sarjataulukko ja ISB:n pistepörssi:
http://www.netikka.net/jaakko.juutila/isb/miehet/?sivu=Tilastot&kausi=12