ESPOON MATKA & KAUDEN VIIMEINEN KOTIPELI

ISB:n ensimmäinen divarikausi on tulossa päätökseensä reilun viikon päästä. Putoaminen sarjaporrasta alemmaksi on jo selvä asia, eikä selittelyille ole juuri sijaa. Tämän vuoden divarissa olisi taakse pitänyt jäädä 4 joukkuetta, jotta sarjapaikka olisi pystytty uusimaan, mutta siihen venymiseen ei olla kyetty. Liikaa maalin ja kahden tappioita, jotka olisi yksinkertaisesti vain tullut kääntää voitoiksi.

Ennen kauden päätöstä on kuitenkin vielä mahdollisuus kiusata isompia kolmen ottelun verran. Niistä kaksi käydään heti tämän viikonlopun aikana, ensin lauantaina ajellaan kohti Suomi-neidon eteläalueita Espooseen, jossa paikallinen Indians ottaa ISB:n avosylin vastaan. Viimekertainen kohtaaminen syyskierroksella päättyi Indiansin voittoon 5-6 ja Inkkarit ovatkin porskuttaneet siitä lähtien aina liigakarsijan paikalle saakka hieman heikomman alkukauden jälkeen. Sen kohtaamisen ratkaissut Valtteri Nurmi (3+1) on tällä kertaa paljon puhuttaneessa pelikiellossa, joten vailla hänen ratkaisutaitojaan tulee Inkkareiden lähteä ISB-kohtaamiseen. Mielenkiinnolla ISB-lauma odottaa tietysti myös Janne Kallioniemen kohtaamista.

Sunnuntaina kauden viimeiseen kotiotteluun saapuu vieraaksi paikallisvastustaja Woodcutters Vaasasta, jonka sarjatilanne näyttää torstaisen FBT Pori-voiton jälkeen erittäin tukevalta sarjapaikan säilymisen suhteen. Toisaalta myös nousukarsintapaikka on jo mennyt, joten Woodis voi pelata pelinsä rennon huolettomasti. Edellisessä joukkueiden kohtaamisessahan nähtiin ISB:ltä upea nousu, joka huomioitiin aina valtakunnan medioissa saakka, kun 6-0 -tilanteesta ISB nousi 6-7 -voittoon.

ISB:n tilanne viikonloppuna on hyvin viime viikonlopun kaltainen. Loukkaantumisia ja työesteitä on, mutta ainakin täydet 3 kenttää pitäisi näillä näkymin saada molempiin peleihin. Kuitenkin esimerkiksi Antti Kuusiston hattutempulla alkanut (lue: nuoruuden päivien jälkeen pitkästä aikaa jatkunut) hyökkääjäkomennus saattaa hyvinkin saada jatkoa tulevana viikonloppuna.
Indians-TV tarjoaa jonkinlaista ennakkoa Inkkareiden kotisivuilla: http://www.indians.fi/

Indians – ISB La 20.2. klo 17.30, Leppävaaran UH
ISB – Woodcutters Su 21.2. klo 15.00, Ilmajoki-halli