HENGÄHDYSTAUKO VIETETTY, PALUU TOSITOIMIIN SUNNUNTAINA

Kokonaista kaksi viikonloppua sai ISB viettää taukoa kovan ottelusuman jälkeen, kunnes nyt tulevana sunnuntaina 5.11. homma jatkuu II-divarin ottelulla Pietarsaaressa. Kotijoukkue Jeppis FBC on pelannut kuusi ottelua, joista se on voittanut 3 ja hävinnyt saman verran. Sijoitus sarjassa on 4. Viime viikonloppuna joukkue kävi vierailulla Lapualla, mutta ei kotiutunut isolle parketille. Jeppiksen kotisali Pietarsaaren urheilutalo on pienikokoinen ja alustana on matto, joten myöskään ISB:lle ei ole helppoa lähteä otteluun. Jeppiksen parhaat pistemiehet majailevat pörssissä sijoilla 7. ja 8. Jani Kuoppamaa on kerännyt tehot 7+5 ja Niklas Jansson 9+2.

ISB on valmistautunut lyhyellä tauolla levon ja myös treenailun merkeissä. Lisäksi vauhtia haettiin viime lauantaina painiturnauksella ja yhteisellä hengenkohotusiltamalla. Joukkueelta keräämänsä palautteen perusteella valmentaja Pollari saattaakin tehdä kenties joukkueeseen muutoksia…? Keskiviikkona 1.11. on vielä viimeistely tiedossa, kun ISB:n pojat matkustavat Seinäjoelle Peräseinäjoen taajamaan pelaamaan harjoitusottelun paikallista 3.divarijoukkue PeToa vastaan.

Jeppis ja ISB ovat viimeksi kohdanneet 3.divarissa kaudella 2004-2005. Silloin ensimmäinen kohtaaminen juuri Pietarsaaressa päättyi 5-5 ja toinen ottelu myöhemmin Kristiinassa 8-6 ISB:lle. Tämän kauden ensimmäinen Jeppis-matsi siis Pietarsaaressa sunnuntaina klo 16.00.