III-JOUKKUE AVASI

Yksi lehti ISB:n historiassa on jälleen kääntynyt, kun miesten III-joukkue on nähnyt ensimmäistä kertaa kilpailullisen päivänvalon. Tämä tapahtui Kauhavalla 5.divisioonan lohkon 61 tämän kauden avausturnauksessa. Mukaan saatiin 10 kenttäpelaajaa ja 1 maalivahti, joista puolet kenttäpelaajista sekä maalivahti Harri Siltala pelasivat ensimmäiset salibandypelinsä ikinä. ”Kokeneempaa” osastoa edustivat vuonna -89 syntynyt Jaakko Sihto sekä 4 kpl viime kauden B-poikia, jotka olisivat edelleen B-poikaikäisiä. Kovinkaan suuria ei voinut siis etukäteen ajatella, kun vastaan asettui kaksi kauden ennakkosuosikkieihin lukeutuvaa joukkuetta, 4.divarista pudonnut Team Atria sekä kenties kovin suosikki Nurmon Jymy II, josta löytyy kokemusta aina ylimmiltä sarjatasoilta saakka.

Atriaa vastaan avauserä oli lupauksia antava, puolustus peitti hyvin vetoja, eikä Atria päässyt montaakaan kertaa kunnon tekopaikoille. Toisessa erässä atrialaiset menivät 0-2 -johtoon, ennen kuin Jaakko Sihto teki III-joukkueen historian ensimmäisen maalin Timo Talvitien syötöstä. Kolmannessa erässä Kolmonen (eli Keppana) osui toistamiseen, kun Antti Keskinen tarjoili ja Jani Komsi latasi lukemat 2-5:een. Atrian kokemus ja Ville Nurminiemen 4 maalia olivat kuitenkin vielä liikaa ja lopputulos 2-7 (0-0, 1-4, 1-3).

Nurmon Jymy näytti olevan täysin väärässä sarjassa ja takoi kahdessa erässä lukemat 10-0. Vielä kun 11.maali syntyi ajassa 31.00, kaikki olivat varmoja että ottelu menee 12 maalin erolla poikki ennen täyttä aikaa. Keppanan pojat puolustivat kuitenkin kovasti ja hiukan onnellakin ISB:n maali pysyi loppupelin koskemattomana ja peli pelattiin päätössummeriin asti.

Tästä lähdetään treenitauolle, jotka jatkuvat heti huomenna maanantaina. Joukkueen kokemattomuudesta huolimatta reportteri uskaltaa luvata, että tämä joukkue ottaa vielä pisteitä ennen kuin kausi on paketissa.

Seuraava turnaus 21.11. Kuortaneella, jossa vastassa ovat White Foxin ja SBS Lapuan II-joukkueet.