ISB HARJOITTELI UUDESSAKAARLEPYYSSÄ

Tähtihalli loi hyvät puitteet 1.divarijoukkuiden harjoitusturnaukseen lauantaina. ISB avasi aamun ottelulla Blue Foxia vastaan klo 11. Matkasta puuttui jotain runkopelaajia, mutta farmisopimuksen mahdollisuuksia käytettiin jälleen hyväksi, kun Erik Härkönen ja Jukka Keski-Sipilä SPV:stä debytoivat ISB-paidassa. Blue Fox huilautti myös muutamia runkopelaajiaan, mm. Johnny Ojalaa ja Jori Isomäkeä. Itse ottelussa isäntäjoukkue Blue Fox oli parempi maalein 4-3 (2-1, 1-1, 1-1).

Ottelu ratkesi Petri Pollarisen ottelun lopussa saaman 5 minuttisen aikana ajassa 57.10, kun Foxit iskivät ylivoimalla ratkaisumaalin. Itse jäähy tuli tahattomasta mailan nousemisesta, mutta kun kasvoihin osuu niin vitonenhan se aina rapsahtaa. ISB:n maaleista vastasivat Pollarinen (Yli-Karjanmaa), Laitila (Kantoniemi) sekä Loukasmäki (Vainio-Hynnilä). Maalissa Jani Syysmäki pelasi erinomaisen ottelun.

Toinen ottelu alkoi tunnin hengähtämisen jälkeen klo 14 ja vastassa oli Kellon Lyönti Haukiputaalta. KeLy nousi ISB:n tavoin täksi kaudeksi 1.divisioonaan, mutta pelaa itälohkossa ISB:n ja Blue Foxin tahkotessa länsilohkoa. Itse ottelu oli selvää KeLyn hallintaa, eikä ISB:llä löytynyt enää puhtia laittaa KeLylle kampoihin. Lopputulos selvä 5-12 (0-3, 2-6, 3-3) kellolaisille. Ainoa positiivinen asia ole kolmas erä, jota ennen päätettiin ettei erää hävitä. Pisteille KeLy-ottelussa Neva-Keturi 2+0, T.Hietikko 1+1, Härkönen ja Pollarinen 1+0 sekä Keski-Sipilä ja Turunen 0+1.

Turnaus toimi kovana harjoituksena kuntopuoltakin ajatellen ja se sopi tähän vaiheeseen harjoituskautta oikein mukavasti. Se antoi myös valmennukselle viitteitä siitä, mihin tulee harjoittelussa kiinnittää huomiota.

Raportti Blue Foxin sivuilla:
http://www.ibfbluefox.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=522:blue-fox-herrar-vann-knappt-mot-isb&catid=35:nyheter&Itemid=85

Ketjut:
Pollarinen – Turunen – T.Hietikko
Yli-Karjanmaa (1.peli) – Kuusisto

Laitila – Keski-Sipilä-Härkönen
Ojala – Kantoniemi

Loukasmäki – Vainio-Hynnilä – Neva-Keturi
Hillu – Valli

Seuraavan kerran ISB on tulessa 5.-6.9. Seinäjoella käytävässä harjoitusturnauksessa.