ISB II VARMISTI NOUSUN ! !

04.02.2007

ISB-Ilmajoen II-joukkue jatkoi taivaltaan V-divarissa Töysässä. Aamukymmeneltä vastaan asettunut isäntäjoukkue TöVe II oli lähinnä vastaantulija, kun ISB loi vaarallisia paikkoja toisensa perään. Tosin TöVen ylivoima oli vaarallista ja kaksi kertaa he rokottivatkin yv:llä. Lopputulos kuitenkin 7-4 (2-1, 3-1, 2-2) ilmajokisille. Tämä tulos tiesi sitä, että ISB II nousee ensi kaudeksi 4.divariin.

Ensimmäisen erän maaleista vastasivat Jukka Mäenpää (Turo Oja-Lipasti) ja Mikko Kivimäki (Janne Haapamäki). Toisessa erässä ISB:n johtoa lisäsi Petri Vainio-Hynnilä komealla ylivoimamaalilla. Juha Puhtimäen lähettämä laukaus ohjautui Pösön mailasta aivan oikeaan yläkulmaan. Tämän jälkeen Mäenpää laukoi pallon myös oikeaan yläkulmaan ja Puhtimäki lisäsi johdon jo 5-1:een. TöVe kavensi vielä erän lopusa yv:llä.

Kolmannessa erässä varmisteltiin voittoa ja nousuun tarvittavaa kahta pistettä. Puhtimäki iski vielä kahdesti, samoin kuin töysäläiset. Voitto varmisti joka tapauksessa nousun, mikä oli pääasia.

Toisessa pelissä myös nousun sarjaporrasta ylemmäksi saavuttava Team Atria oli parempi lukemin 9-5 (3-1, 2-1, 4-3). ISB laittoi pakan sekaisin ja kavereita uusille pelipaikoille. Maaleista vastasivat P.Vainio-Hynnilä kahdesti (huom! toinen koko kentän soolo lähtien oman maalin takaa), Mäenpää, Aki Kohtamäki ylivoimalla, sekä Manne Niemelä rankkarista.

Päivän tehot:
Puhtimäki 3+1, Niemelä 2+2, P.Vainio-Hynnilä ja Mäenpää 3+0, Kohtamäki 1+1, Haapamäki ja Oja-Lipasti 0+2 sekä M.Kivimäki 1+0.