ISB:LLÄ EDESSÄÄN TUPLAVIIKONLOPPU

Tulevana viikonloppuna nähdään taas, vieläkö ISB:n voittoputki II-divisioonassa jatkuu. Kaikki 6 otteluaan voittanut ISB saa lauantain vierasottelussa vastaansa Nurmon Jymyn. Kotijoukkue Jymy on pelannut odotuksiin nähden hieman alakanttiin ja muutos on varmasti tulossa, kysymys kuuluu vain milloin se tapahtuu. Jymy on saalistanut seitsemästä ottelusta kuusi pistettä ja viime viikonlopun kamppailussa Redy kävi Nurmosta hakemassa arvokkaan vieraspisteen lukemin 5-5. ISB:n ja Jymy kohtaamisissa tällä kaudella voitot ovat 1-1, Jymy vei cupin pelin ja ISB sarja-avauksen. Tiukka kohtaaminen on siis tiedossa.

Kysymyksiä leijuu kuitenkin ilmassa:
Jatkavatko Loukasmäki ja Rahnasto maaliputkiaan?
Onko Olli ottamatta jäähyjä?
Jatkuuko Patjan voittoputki maalin suulla vai nappaako koppeja Saksan vahvistus Kuikka?
Jatkavatko nurmolaiset kitisemistä tilanteiden jälkeen?
Tuomareista pitää huolen vastustajan valmentaja, joten se siitä…

Peli alkaa Nurmossa klo 14.00. Ilmajokiset ovat jo hevosmiesten tietotoimiston mukaan kuulemma ruuhkauttaneet Lippupalvelun kuuman linjan… vai olikos se joulupukin kuumalinja…?

Sunnuntaina vastaan asettuu todellisessa kärkikamppailussa SBS Lapua, joka on ISB:n tavoin ottanut kaikista kuudesta ottelustaan voiton. Liigasta siirtyneet Kokko, Välisaari ja Venno ovat luonnollisesti olleet isossa roolissa Lapuan menestyksessä. Lisäksi Keski-Suomesta Pohjanmaalle paluun tehnyt Juha Kaivo-Oja jakaa tällä hetkellä pistepörssin kärkisijan Vennon kanssa. Nähtäväksi jää, kumpi on SPV:n jälkeen tällä hetkellä Eepeen kakkosjoukkue. Ja kuinka painaa joukkueilla pohkeissa lauantaiset vierasottelut. Lapua käy lauantaina testaamassa Vaasan Kauppiksen maton pitävyyttä samaan aikaan, kun ilmajokiset ravaavat hieman isommalla matolla Nurmossa.

Tule kannustamaan ISB voittoon sunnuntain kotiottelussa. Ottelu alkaa totutusti klo 15.00. Tervetuloa!