ISB MATKAA SISUN VIERAAKSI

Tulevana sunnuntaina 16.12.2007 klo 13.00 Seinäjoen Urheilutalolla kohtaavat Seinäjoen Sisu ja ISB. Kotijoukkue Sisu majailee kakkosdivisioonassa tällä hetkellä kuudennella tilalla tasapisteissä Jeppiksen kanssa. Pisteitä kymmenestä ottelusta on kertynyt kahdeksan. Sisu on elänyt pääosin juuri kotisalissaan keräämillään pisteillä ja ensimmäinen vierasvoitto tulikin vasta viime viikonloppuna Nurmossa. Maaleja Sisun peleissä on nähty runsaasti, sillä ainoastaan kerran joukkueen tämän kauden pelissä on syntynyt alle kymmenen maalia. Joukkueen peliä hiukan nähneenä ja tuloksia katsellessa voisi sanoa, että mieleen tulee hiukan aikaisempien vuosien ISB. Maaleja tehdään paljon, mutta myös omiin menee paljon.

ISB:n peli on kulkenut viime aikoina mukavasti ja erityisesti puolustuspeli on parantunut eikä omiin ole enää helissyt yhtä useasti. Tästä osoituksena kuuden viime pelin (jotka on kaikki voitettu) päästettyjen maalien lukumäärä, joka on 23. Ottelua kohden on siis mennyt omiin 3.83 maalia. Vastaavasti tehtyjä on kyseisellä ajanjaksolla 46, eli tuplamäärä, joka tekee 7,66 osumaa. Seinäjoen Urheilutalon kenttä asettaa omat haasteensa ottelulle, sillä täysimittainen kenttä ja mattoalusta eivät ole tässä sarjassa kovinkaan tuttu yhtälö. Toisaalta voisi sanoa, että se on kuitenkin sitäkin tervetulleempi, sillä pikkukentillä tässä sarjassa saa kiertää aivan tarpeeksi.

ISB toivoo faniensa ryntäystä Urheilutalolle omiensa tueksi, sillä tämän lähemmäksi ei vieraspeli tule. Huhujen mukaan heitä onkin lähdössä bussilasteittain, mutta Urheilutalolle menee 600-700 katsojaa helposti, joten kaikki Ladat ja Samarat sekä punaiset 205:t lämpiämään sunnuntaiaamuna.

Linkkivinkit:
– Sisun ennakko http://seinajoensisu.fi/salibandy/?p=76
– Taikuri Pääkallo.fi – sivustolla http://paakallo.fi/2007/12/painipitajan-pallotaituri/

Ja vielä viikonlopun menovinkki lauantaille: B-junnujen turnaus Ilmajoki-hallilla lauantaina 15.12.2007. Pelien alkamisajat klo 11-16. ISB:n B-junnut mittelevät klo 11.00 SB Vaasaa vastaan ja klo 16.00 Nurmon Jymy Panthersia vastaan. Näiden otteluiden välissä tietenkin otteluita koko päivän. B-junnut ovat aloittaneet aluejatkosarjan kahdella voitolla, joten onko lisää luvassa? Näe toiminnassa mm. Tomi ”Sinappikone” Ania ja aina rauhallinen avaava pakki Aki Kohtamäki.