ISB:N KEVÄT ALKAA KOTIOTTELULLA

Tulevana lauantaina 6.1. klo 15.00 vieraaksi Ilmajoki-hallille saapuu Jeppis FBC Pietarsaaresta. Vieraat majailevat sarjataulukossa sijalla 6. ja pisteitä on kasassa 9. ISB:n sijoitus on tällä haavaa kakkonen, pisteitä on kertynyt 18. Syksyn kohtaaminen Pietarsaaren pienessä kaukalossa päättyi ISB:n 11-6 – voittoon melko hyvän peliesityksen jälkeen. Ottelussa jaettiin myös jäähyjä reippaanlaisesti, Jeppikselle 8 ja ISB:lle 7 kakkosta.

Lähtökohdat tulevaan peliin ovat joka tapauksessa tiukat, sillä viime pelit ovat sujuneet pietarsaarelaisilta melko hyvin. Pisteenä i:n päällä on ennen joulua otettu tasapelipiste sarjakärki Lapualta, joka ei muita pistemenetyksiä ole kokenut. Janne Karjalan siirtyminen 1.divarin Blue Foxista on lisäksi tuonut tehoja Jeppiksen hyökkäyspäähän. Kotijoukkueen pelaajatilanne lauantain kamppailuun on vielä auki, mutta tiukkaan kamppailuun sopii varautua joka tapauksessa.

Tule siis kannustamaan ISB voittoon vuoden 2007 ensimmäisessä koitoksessa lauantaina 6.1. klo 15.00. Paikkana tuttu ja turvallinen Ilmajoki-halli. Tervetuloa!