ISB:N PITKÄ KOTIOTTELUTAUKO TAKANA

ISB-Ilmajoen kuuden viikon kotiottelutauko II-divisioonasalibandyssa saa päätöksensä lauantaina 10.12. kun Oulaisten Huiman salibandyjoukkue Mosquitos saapuu Ilmajoki-hallin parketille ISB:n vieraaksi. Kotijoukkueen lähtökohdat peliin ovat selkeät: alla on tappiollinen tuplareissu Meri-Lappiin ja tämä tappioputki aiotaan jättää kahden ottelun mittaiseksi. Lauantain kokoonpanosta puuttuu näillä näkymin ainakin sentteri Tuomas Vierula, eikä Tatu Hietikon käsi todennäköisesti kestä vielä pelaamista, vaikkakin kipsi on jo saatu pois. Myös Jussi Ala-Nikkola on luultavasti lauantaina sivussa. Lisäksi valmentaja Markus Kujanpään korvaa lauantaina luultavimmin joukkueenjohtaja Antti ”käheä” Kuusisto.

Vastustaja OuHu on ISB:n tavoin sarjanousija ja mikäli viime keväänä olisi tarvittu karsintoja II-divisioonaan, olisi juuri OuHu ollut ISB:n vastustajana. OuHu:lla on plakkarissa 2 voittoa seitsemästä pelistä, joista toinen jatkoajalla. Katsojien kannattaa kiinnittää huomiota ainakin maalivahti Vierimaahan, sekä viime vuonna Kempeleen riveissä pisteitä takoneisiin Sarajärveen ja Luukkaseen.

Sunnuntaina 11.12. vastustajaksi saapuu Oulun Yliopiston Urheiluseura. Kotijoukkue saa mukaan Tuomas Vierulan ja Jussi Ala-Nikkolan, myös valmentaja Kujanpää ehtii luultavimmin jo sunnuntaina paikalle. Vastustaja OYUS nostettiin monessa yhteydessä jopa sarjan ennakkosuosikiksi ennen kauden alkua. Se onkin kerännyt seitsemästä ottelusta 5 voittoa, ainoina tahroina rekisterissä on 16-7 – murskatappio Woodcuttersille Vaasassa, sekä 5-9 – kotitappio Hillereille. Seurattavia pelaajia ovat ainakin Kemin Sastamolo Kingsistä siirtynyt pörssihai Teemu Södö sekä Nurmosta lähtöisin olevat Joonas Alapiha ja viime kaudella liigassa pelannut Juha Lähdesmäki.

Viikonloppuna on joka tapauksessa tiukkoja ja vauhdikkaita tilanteita tiedossa. Ilmassa leijuu myös kysymyksiä. Vankistaako Koski sarjan pistepörssin kärkipaikkaansa? Ärähtävätkö ärsytetyt leijonat Loukasmäki & Neva-Keturi maalien arvoisesti? Jatkuuko Miken maaliputki? Ja ennen kaikkea, mitä tekee jo kulttiaseman saavuttanut Nikolai uuden faniklubin kannustamana?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen vain saapumalla paikan päälle katsomaan pelejä niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Ottelut alkavat molempina päivinä klo 15.00. Liput 2 € / alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Tervetuloa!