ISB nappasi kolme pistettä Kälviältä

ISB kohtasi ensimmäisessä ottelussa Top Cornersin (Vaasasta). Ottelu oli vastustajalle paineeton kun taas ISB:lle ottelu tuntui ”pakko voitolta”. Näin ollen Ilmajokiset puristivat mailaa ja vastustaja pääsikin nopeasti 2-0 johtoon. Täten ISB olikin lähes koko ottelun takaa-ajajana, mutta onneksi rutiini tasolla Ilmajokiset saivat nostettua pelin 4-4 loppulukemiin.

Toiseen otteluun ISB sai vastaan Peräseinäjoen Toiveen, jolla oli myös paineettomat tilat sillä tippuminen sarjasta oli varma. Ottelua tahkottiin ensimmäisen erän puoliväliin 0-0 lukemissa, Ilmajokiset saivat onnistumisen tähän väliin ja tästä alkoi helpottunut tunnelma. Näin edettiin tehtaillen maaleja rauhalliseen tahtiin, joten toisen erän lopussa oli tilanne 6-0 ISB:lle. Kolmas erä pelailtiin ja Peto sai kaksi kavennusmaalia, joten helppo voitto Ilmajokisille. Lopputulos 6-2 ISB:lle.

ISB:stä pisteille pääsi: Sami Koski tehoilla 1+4, Tuomas Vierula sai tehot 1+2, Miika Toivio rikkoi 100 pisteen rajapyykin ISB:n paidassa uskomattomalla ylivoima pommilla ja merkkautti tehot 2+0, Tatu Hietikko onnistui myös tehoilla 2+0, Manne Niemelä ja Harri Viitanen molemmat sai pisteet 1+1, Juha-Matti Vallin maaliputki jatkui yhä 1+0, Ismo Laitinen vaihtoi viikonlopuksi armeijan paidan pois ja sai myös 1+0 tehot, Jarkko Hietikko avasi myös kauden pisteet 0+1 tehoilla.

ISB on tällä hetkellä jaetulla toisella sijalla SB Vaasan kanssa, näin ollen Kokkolassa pelattavat viimeiset pelit ratkaisevat sarjasijoituksen.