ISB/TEAM ATRIA VALMIINA KAUTEEN

Miesten edustusjoukkue aloittaa kautensa huomenna 12.9. sunnuntaina, kun perinteikkäässä Ilmajoki hallissa käynnistyy sarjakausi 21-22. Vielä sarjaottelua ei huomenna Ilmajoen parketilla nähdä, vaan edustus on ensimmäistä kertaa tositoimissa Suomen cupin merkeissä. Vastaan asettuu Vaasalainen Amerikaarto ja naapurikunta Kurikasta Jalas.

Edustusjoukkue lähtee alkavaan sarjakauteen intoa puhkuen edellisen vuoden otteluiden päätyttyä ennen aikojaan. Joukkue on pysynyt hyvin kasassa ja tulivoimaakin on joukkueenjohtaja Pasi Haara saanut houkuteltua kokoonpanoon lisää, sillä viime kaudet seinäjokista Mailattomia edustaneet Ala-Huikku, Mettälä ja Rahko oululaisittain pellailevat Ilmajoella tulevan kauden.

Mikko Ala-Huikku ja Arttu Rahko palaavat kasvattajaseuransa riveihin muutaman vuoden tauon jälkeen ja tuovat roppakaupalla lisää kaikkia mahdollisia ominaisuuksia ISB/Team Atrian riveihin. Miko ”Kauhajoen lahja kansalliselle urheilulle” Mettälä tekee ensi esiintymisensä ISB paidassa huomenna sunnuntaina.

Sopimuspelaajat 2021-2022

Maalivahdit:

Timo Paakkinen

Oskari Pitkäranta

Puolustajat:

Arttu Rahko

Antti Heikkilä

Jesse Tuomisto

Lauri Korkeakangas

Aaro Hautamäki

Kristian Syrjälä

Jukka Mäenpää

Hyökkääjät:

Juha-Matti Kiviluoma

Seppo Peltola

Miko Mettälä

Mikko Ala-Huikku

Jesse Pelto-Piri

Timo Rahkola

Jarno Mäki-Jussila

Janne Aro

Tommi Lähdesmäki

Samu Koskinen

Tiitus Ahokas

Mikko Savunen

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus