JANNE TULEE KYLÄÄN

Lauantaina klo 15.00 ISB:llä on ilo ja kunnia toivottaa Koskenkorvan kauhukakara, salibandykenttien Sergei Bubka ja maalivahtejakin joustavampi Janne Kallioniemi tervetulleeksi joukkueineen (Indians) Ilmajoki-hallille. Viime vuoden liigakarsintakokemuksella Inkkarit lähtevät luonnollisesti ennakkosuosikkeina otteluun, mutta Classic-pelin pyörityksestä paljon oppineena ja inspiroituneena lähtee ISB peliin hyvällä sykkeellä hakemaan kauden kolmatta (koti)voittoa.

Indians on tunnettu tasaisesta joukkueestaan ja leveästä materiaalistaan, kahdeksasta ottelusta Westendin herrat ovat saalistaneet 4 voittoa ja yhtä monta tappiota. Viimeksi tuli voitto kovakuntoisesta Ilveksestä kotona lukemin 8-6, eli samoin lukemin kuin ISB voitti Ilveksen sarja-avauksessa. Nämä ovatkin Ilveksen ainoat tappiot tähän mennessä.

Kotijoukkue on sekoitellut ketjuja ja Tampereella saatiin jo hyviä merkkejä mahdollisista onnistumisista sillä saralla, toki vastustajan ylivoimaisuus hankaloitti pitkälle vietyjen johtopäätösten tekemistä. Edellisen sarjapelin murskajaiset olivat varmasti ainutkertaiset tälle sarjatasolle ja nyt onkin lähdettävä rennosti pelaten kynsin ja hampain taistelemaan elintärkeistä sarjapisteistä.

Yksi kauden mielenkiintoisimmista kohtaamisista on varmasti tiedossa. Tule siis ajoissa paikalle huutamaan Jannelle 60 minuutin paine!

ISB – Indians
La 28.11.2009 klo 15.00
Otteluisäntä ABC Ilmajoki, Eepee

Indiansin sivuilla nähtävillä ennakkoa ja Jannen haastattelu Indians-TV:ssä:
http://www.indians.fi/