KAKKONEN EI NAPSINUT TARJOLLA OLEVIA PISTEITÄ

ISB:II matkasi Uuteenkaarlepyyhyn asti kohtaamaan paikallisvastustajansa SBS Tropicsin sekä Kannuksen Uran.

Ensimmäinen erä Tropicsia vastaan alkaa kuin unelma, sillä ajassa 2.28 ISB siirtyy 1-0 johtoasemaan Joonas Olkkosen toimesta. Noin neljä peliminuuttia edellisestä pussituksesta ja Tropics juhlii tasoitusmaalia. Erä ei kauaa ehdi vanheta tasalukemissa nimittäin, Markku Neva-Keturin maalilla ajassa 6.51 ISB siirtyy johtajan paikalle takaisin. Reikäpallo ehtii liikkua muovilapojen välillä vain vajaat pari minuuttia kunnes se kaivetaan jälleen vastustajan maaliverkoista ulos. Tilanne 3-1, ISB huokaisee helpotuksesta. Valitettavasti 7 maalisen erän 3 viimeistä napakymppiä napsahtelee Tropicsin pelaajien pistetileille. Erätauolle siis lukemissa 3-4.

Toinen erä alkaa ja vastustaja kääntää veistä haavassa 25 sekunnin jälkeen lisäämällä taululle 3-5 lukemat. Peli pyörii seinäjokisten puolustusalueella ja ISB hoitaa maalitolppien hiomisen, kuitenkin ajassa 25.08 peliväline saadaan huiskittua maalin perukoille ja ISB on jälleen yhden maalin päässä tasatilanteesta. Loppuerän maalihanat sulkee kuitenkin SBS Tropics niittaamalla tilanteeksi 4-6.

Kolmas erä on maaliton vaikka peli pyörii 90% ajasta ISB:n hyökkäyspäässä ja vastustajan maalille saadaan jatkuvalla syötöllä painetta. Yhteenveto viimeisestä erästä: lähemmäs toistakymmentä vetoa vastustajan maalin rautoihin ja loput ohi.

Tehoille: Neva-Keturi 1+2, Olkkonen 1+0, Fält 1+0, Lehtinen 1+0 ja Kivimäki 0+1.

#21

ISB II – KannUra

Otteluun lähdetään vain voitto ja revanssi mielessä kun vastaan asettuu Kannuksen Ura. Ottelu alkaa ISB:n kannalta loistavasti sillä Janne Haapamäki pysäyttää pelikellon ajassa 6.07 Mattilan syötöstä. Heti toisen erän alussa Mäki-Jussila siirtää ISB:n 2-0 johtoon Heikosen antaessa syötön tähän osumaan. Vastustaja onnistuu avaamaan maalihanansa ja kaventaa tilanteen 2-1 puolustuspään pienen haparoinnin vuoksi. Tästä minuutti ja KannUra rankaiseen jälleen ja tasoitaa pelin.

Kolmas erä ei ehdi vanheta minuuttiakaan kun Petri Kivimäki laukoo pallon verkkoihin Toivion syötöstä. Kello ehtii käydä pari minuuttia kun KannUra tulee jälleen tasoihin. Peliä jäljellä noin pari minuuttia kun Mäki-Jussila tekee päivän toisensa Lehtisen syötöstä. ISB saa loistavan tilaisuuden laittaa pelin pakettiin, mutta vastustaja saa juuri ja juuri mailansa poikittaissyötön väliin. Sitten tapahtuu jotain karmivaa ISB:n kannalta kun vastustaja hakee tasoitusta ilman maalivahtia ja onnistuen siinä kun pelikellossa on enää 27 sekuntia.

Kahteen pinnaan ylsi Mäki-Jussila 2+0 ja pisteen miehiä ottelussa olivat Haapamäki, Kivimäki, Lehtinen, Mattila, Heikonen ja Toivio

#86