Kakkonen jäi ilman pisteitä Pietarsaaressa

Kakkonen kävi pelaamassa la kaksi peliä Pietarsaaren pienessä kaukalossa. Liekö yhteiskuljetus vaikuttanut sen verran, että tuloksena oli tappiot molemmissa peleissä ja valahtaminen sarjataulukossa seitsemänneksi? Allekirjoittanut ei ollut mukana, joten jälleen tulkitaan pöytäkirjaa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Jeppis. Pelin lopputulos 3-6 Jeppikselle kertoo kaiken. ISB:n maalintekijät: 13.23 Petri Jukan passista, 26.57 Esko (ei syöttäjää) sekä 43.12 Janne alivoimalla Samelin syötöstä. Jussi näyttää epäonnistuneen rangaistuslaukauksessa, joten lisenssi kellunee vapaana tällä hetkellä? Peli on ollut ottelupöytäkirjan perusteella erittäin kuuma; jäähyjä on jaettu puolin ja toisin. Tero näyttää tehneen ”Raipet”; 42 minuttiia jäähyä yhdessä ottelussa. Lienee ISB:n ottelukohtainen jäähyennätys?

Toinen ottelu Mailattomia vastaan on ollut tiukempi. Mailattomat on kuitenkin vienyt voiton numeroin 5-4. ISB on kirinyt toisessa erässä jo tasoihin, mutta aivan loppuun asti se ei ole riittänyt. ISB:n maalintekijät: 18.01 Esko (ei syöttäjää), 21.12 Riku Eskon passista, 24.01 Janne Mikan syötöstä ja 30.17 Sameli Johanneksen tarjoilusta. Jäähyjen perusteella tämä ottelu on jäänyt intensiteetissä edellisen varjoon.

Matka jatkuu ensi lauantaina Seinäjoella, jossa vastaan asettuvat sarjan kärkijoukkueet PB Team ja PT-94. Onnistuuko kakkonen kasvojen pesussaan, se jäänee nähtäväksi? Puukot pidetään tupessa Pietarsaaren osalta.

Pisteille Pietarsaaressa: Janne Haapamäki 2+0, Sameli Niemi, Mikko Ala-Huikku ja Mika Yrjänäinen 1+1, Petri Kivimäki ja Riku Heikonen 1+0 sekä Jukka Mäenpää ja Johannes Ala-Kauppila 0+1

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus