KAKKOSELLA AALTOILEVA TURNAUS

ISB II – SBS Tropics

Ensimmäisessä ottelussa Alavudella vastaan asettui tappioitta kauden aloittanut SBS Tropics. Ottelu lähti käyntiin ISB:n hallinnassa. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 4.03 Arttu Rahkon maalatessa Janne Haapamäen syötöstä. Tästä vajaan parin minuutin kuluttua verkko hailui jälleen. Maalintekijänä Markku Neva-Keturi ja syöttäjänä Jussi Ala-Nikkola. Tilanteeksi 3-0 laukoi Eero Santaharju ajassa 8.03. Tämän jälkeen ISB nosti purjeet ylös ja jäi odottelemaan Tropicsin kavennusta, joka syntyikin ajassa 10.37.

Toinen erä mentiin Tropicsin komennossa ja toisen erän jälkeen taululla olikin sitten jo Tropicsin johtolukemat 3-4. Kolmas erä oli suhteellisen tasaista vääntöä. ISB käytti kuitenkin paikkansa ja tilkitsi oman verkon Jani Kuusiston johdolla. ISB:n tasoitusmaalin tekaisi Jussi Ala-Nikkola ja voittomaalin täräytti Tommi Lähdesmäki, syötön antoi Janne Haapamäki.

Erityismaininnan ansaitsee ehdottomasti maalivahti Jani Kuusisto, joka esitti muutamia näyttäviä torjuntoja.

Tehot: Jussi Ala-Nikkola 1+1, Janne Haapamäki 0+2, Markku Neva-Keturi 1+0, Arttu Rahko 1+0, Eero Santaharju 1+0 ja Tommi Lähdesmäki 1+0.

#44

 

TAKIT AUKI TOISEEN

Toisessa pelissä vastaan tuli sarjataulukon alareunuksella sijaitseva Kannuksen Ura. Ensimmäisen pelin taistelu ja kaksi pistettä sai ISB-ukkojen vatsat täyteen ja toiseen peliin ISB-lauma lähti luottavaisin mielin. Ottelun alku näytti, että homma hoidetaan nätisti alta pois ja tehdään tarvittavat maaliit, mutta vastustaja sinnetteli hyvin yhdeksän pelaajan voimin ja ensimmäisen erän loputtua taululla oli tasaiset lukemat 3-2 ISB:n hyväksi. Mutta sitten kun peli lähtee menemään väärään suuntaan, niin pallot pomppii, ollaan haluttomia, pyöritään kulmissa ja ei auteta maalivahtia, niin lopulta kaveri tulee rinnalle ja ohi! Ottelun lopputulos 5-4 KannUralle.

Tehot: Santaharju 2+0, Neva-Keturi 1+1, Lehtinen 1+0 ja Sjöblom ja Rahko 0+1

#4

Seuraava turnaus Kannuksessa on jo lauantaina 20.12. Vastassa tuolloin HiPa Hurmos ja jälleen SBS Tropics.