KAKKOSELLA EDESSÄÄN TIUKKA VIIKONLOPPU

12.01.2007

ISB:n II-joukkue matkaa tulevana sunnuntaina 14.1. Nurmoon kauden 3.viimeiseen V-divisioonan turnaukseen. Turnaukseen joukkue lähtee 2.sijalta ja aamun ottelussa klo 10 vastaan asettuukin sarjakärki Nurmon Jymy II, joka on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun ja pelannut yhden tasapelin koko kaudella. Aiemmat ottelut näiden joukkueiden välillä ovat lämmenneet oikein mukavasti ja nähtäväksi jääkin onko samaa odotettavissa. Jymy on voittanut aiemmat kohtaamiset 3-2 ja 9-4.
Joko Mannen kädet sulavat? Syttyykö Puputti ”omaa seuraansa” vastaan liekkeihin? Entä mitä tekee uusi ja kallis hankinta Pösö Vainio-Hynnilä? Kuinka Metsä-Ketelä selviää suuresta vastuusta joka häntä odottaa? Kaiken tämän näet tulemalla Nurmon liikuntahallille sunnuntaina 10.00.

Toinen peli on sitten klo 12.00, vastassa sarjanelonen Vikings, joka kenties vielä havittelee nousijan paikkaa sarjataulukosta. Aikaisemmat ottelut ovat 1-1, sillä avausturnauksessa Töysässä Vikings oli parempi lukemin 3-5, kun taas Ilmajoki-hallin taistossa ISB oli parempi 9-3. Viimeksi tämäkin peli jostain syystä lämpeni, onko se sitten jotenkin tyypillistä ISB II:n peleihin, mene ja tiedä. Kivimäen veljekset saavat ainakin kulkea varmasti silmät selässä, sillä kahakkaa viimeksi riitti ja piisasi. Pelastaako Puhtimäki pisteet? Jatkaako Nuori Kundi maaliputkeaan? Ole paikalla klo 12.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus