KAKKOSELLE VOITTO JA TAPPIO

KAKKONEN SAI TÄRKEÄT PISTEET ISOJAOLTA

Lauantaina 22.2 ISB II:n ensimmäisessä ottelussa nähtiin mahtava nousu ottelun kolmannessa erässä parin maalin tappioasemasta. Ensimmäinen erä oli kuitenkin FBC Isojaolta sen verran parempaa peliä, että joukkue meni 1-0 johtoon ajassa 6.07. Reilu viisi minuuttia tästä ajassa 11.23 FBC Isojako tälläsi tilanteeksi jo 2-0.

Ottelun toisessa erässä ISB:n miehistö selvitti tärkeät 6 minuuttia alivoimaa. ISB:n maalivahdilta Jani Kuusistolta nähtiin loistavia otteita alivoimalla sekä läpi ottelun. ISB:n kavennusmaali 2-1 nähtiin alivoimalla ajassa 25.24, kun Petri Kivimäki vetää pallon verkkoihin Eero Santaharjun loistavasta syötöstä.

Ottelun kolmannessa erässä ISB:n miehet terästäytyi maalinteossa. Kuitenkin erän ensimmäinen maali merkitään FBC Isojaolle ajassa 32.41 ja tilanteeksi 3-1. Loppu olikin sitten ISB:n maaleilla maiskuttelua. Ajassa 34.50 Juuso Haapamäki kaventaa tilanteeksi 3-2 komealla kudilla Tero Lehtisen hienosta syötöstä. Hyrrä alkaa pyöriä kun nuoret miehet näyttää pelailun mallia ja tasoittaa tilanteeksi 3-3 ajassa 35.48 maalintekijänä Arttu Rahko ja syöttäjänä toistamiseen Eero Santaharju. Vain 17 sekuntia tästä ISB menee johtoon 3-4 ajassa 36.05, kun Ville Metsä-Ketelä tarjoilee hienon syötön ja Petri Kivimäki saattelee pallon maaliin. Ottelun lopussa nähtiin vielä hieno suoritus, kun Markku Neva-Keturi viimeisteli pallon verkkoihin ajassa 41.50 ja tilanteeksi turvalliset lukemat 3-5 ja ISB:lle tärkeät 2 sarjapistettä ottelusta.

Pisteille: Kivimäki 2+0, Santaharju 0+2, Haapamäki, Rahko ja Neva-Keturi 1+0, Lehtinen ja Metsä-Ketelä 0+1

#22

YHDEN ERÄN PELAAMINEN EI RIITÄ

Toisessa ottelussa sarjanousija SC Kokkola laittoi ISB:n selkä seinää vasten heti alusta saakka, mutta ensimmäisestä erästä selvittiin kuin ihmeen kaupalla yhdellä takaiskulla. Toinen erä olikin sitten erittäin synkkä, koska Kokkola siirtyi erätauolle 0-5 –johtoasemassa. Kaksinkamppailuvoima ei riittänyt, kun yhdeksällä miehellä ei kyetty haastamaan varmasti pelannutta vastustajaa.

Päätöserässä Kokkola siirtyi jo 0-6 –johtoon, ennen kuin ISB heräsi. Juuso Haapamäki vapautui tasavajaalla puolesta kentästä läpiajoon, veskari sivuun ja pallo reppuun. Viimeiselle vitoselle lähdettiin kuitenkin oranssipaitojen 1-7 –johdossa, ja tuohon lukemaan heillä oli varaa tuhria jopa rankkarikin. Sitten tuli ISB:n päivän paras minuutti, kun Neva-Keturi, Kivimäki ja jälleen Haapamäki kavensivat peliä tiuhaan tahtiin. Kokkola otti jopa aikalisän, sen verran hyvä vaihe saatiin päälle. Viimeinen puolitoista minuuttia ei kuitenkaan tuottanut lisäkavennuksia, vaan ottelu päättyi lukemin 4-7 (0-1, 0-4, 4-2).

ISB II on tällä hetkellä 7.sijalla, eli karsijan paikalla, ja näillä näkymin 4.divarista tulisi vastustaja loppukevään karsintapeleihin. Kaksi turnausta on kuitenkin vielä jäljellä, eli kuiville on mahdollista nousta. Seuraava turnaus pelataan Botniahallissa 9.3.

SC Kokkola-pelissä tehoille: Neva-Keturi 1+2, Ju.Haapamäki 2+0, Kivimäki 1+0 sekä Nikkola ja Rahko 0+1.

#12

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus