KAKSI PISTETTÄ ALAVUDELTA

Kakkoselle tälle kaudelle tyypillinen tahti jatkui Alavudella, kun saaliiksi jäi kaksi pistettä. Avauspeliin ei tahdottu edes ehtiä ajoissa, kun poissa turnauksesta ollut Valkku oli ilmoittanut joukkueelle pelin alkamisajankohdaksi klo 14.00, vaikka todellisuudessa peli alkoi klo 13.00. Pahoitteluni siitä, käpälä on pystyssä virheen merkiksi. No, onneksi liikkeellä oltiin sen verran ajoissa, että kuortanelaisten herrasmiesmäisyydellä ottelun muutamilla avausminuuteilla (kiitos siitä sinne päin!), saatiin ottelu vietyä läpi kunnialla. SC Rebels kaatui lopulta lukemin 4-2.

Toisessa ottelussa pelattiin suhteellisen tasaisesti Töysän Pallosuhareita vastaan, kunnes pari mustaa hetkeä käänsi ottelun selkeästi PaSulle. Oma viimeistely ontui ja tuloksena tappio 1-7. Päivän peleihin vaikuttivat varmasti B-junnujen turnaus, joka vei miehiä sinne, sekä muutkin lukuisat poissaolot. Toisaalta tämähän on ihan normaalia 4.divarissa, että miehiä puuttuu.

Seuraava turnaus on 25.1. Kristiinankaupungissa. Silloin vastassa Atria ja Kurikka.

Pistemiehet Alavudella: Punkki Ojala 0+3, Janne Haapamäki ja Jaakko ”Simo” Sihto 2+0, P. Huhtanen 1+0 sekä Juha Udelius 0+1.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus