KAKSI PISTETTÄ KASKISISTA

11.12.2007

Lauantaina oli edustuksen lisäksi tulessa myös Kakkonen. Avauspeli SC Saragozaa vastaan päättyi lukemin 4-2 (2-0, 0-1, 2-1) Saragozalle. Avauserä oli tasaista puurtamista ja maalissa Latvala kuten myös virkaveli toisessa päässä pelasivat hyvin. Erän lopulla SCS iski kuitenkin kahdesti reilun minuutin sisään. Toisen erän ainoan iski puolestaan Janne Haapamäki ylivoimalla Aki Vainio-Hynnilän syötöstä.

Kolmannen erän puolivälissä ensimmäistä otteluaan ISB-paidassa pelannut Sameli Niemi iski pelin tasoihin ja kaikki näytti lupaavalta. SCS onnistui kuitenkin menemään johtoon reilu 5 minuuttia ennen päätösvihellystä. Viimeinen viisiminuuttinen olikin melko rumbaa, sillä SCS otti peräti kolme jäähyä ja ISB yhden. Maalivahtikin otettiin pois ja hetken aikaa saatiin yrittää kuudella kolmea vastaan, mutta SCS ratkaisi pelin osumalla tyhjiin.

Toisessa koitoksessa kohdattiin Nurmon Jymyn II-joukkue, jolla oli matkassa maalivahdin lisäksi peräti kuusi kenttäpelaajaa. Väistämätön tapahtui ja ISB hoiti pelin lukemin 7-2 (2-0, 2-0, 3-2). Avauserän onnistujat olivat täsmälleen samat kuin edellisen ottelun. Ensin osui Janne Haapamäki pikkuveikka Joonas Haapamäen syötöstä ja tämän jälkeen oli Sameli Niemen vuoro. Toisessa erässä puolustuksen kova luu Petri Kivimäki iski jokavuotisen maalinsa ja vielä kun Juha Puhtimäki ampui A. Vainio-Hynnilän syötön reppuun, oli kahden erän jälkeen turvallinen 4-0 -johto.

Kolmannessa erässä voitto piti varmistella, mutta erään mahtui jonkun verran jobinpostiakin. Heti erän alkuun onnistui Jukka Mäenpää Petri Vainio-Hynnilän syötöstä. Miika Latvasalon ottama jäähy kostautui ja Jymykin onnistui ylivoimalla. Kuitti tuli kuitenkin parin minuutin päästä kun Mäenpää onnistui toistamiseen P. Vainio-Hynnilän passista. Ottelun viimeiset minuutit saivat dramaattisia käänteitä, kun Timo Jouppilan nilkka vääntyi ja P. Vainio-Hynnilä nappasi suihkukomennuksen pelirangaistuksen muodossa. Jymy onnistuikin ylivoimalla toistamiseen, mutta Ville Metsä-Ketelä vapautti vielä alivoimalla Puhtimäen maalintekoon 9 sekuntia ennen loppua.

Päivän saldo oli kaksi pistettä, mutta enempäänkin olisi ollut mahdollisuuksia. Penkin takana Niemelä sai arvokasta kokemusta kovista peleistä.

Tehomiehinä: Niemi, Mäenpää, Puhtimäki sekä Janne Haapamäki 2+0, Vainio-Hynnilän syöttökoneveljekset järjestelivät 0+2 mieheen, Petri Kivimäki latasi 1+0 ja tehoin 0+1 päivästä selvisivät Joonas Haapamäki sekä Ville Metsä-Ketelä.

Seuraava turnaus 19.1.2008 Kuortaneella, vastassa silloin Vikings ja Jalas.