KAUDEN PÄÄTÖS LÄHESTYY

II-divisioonan kausi lähestyy loppuaan ja ISB:lläkin on kahden seuraavan viikonlopun aikana viimeiset neljä ottelua. Mahdollisuudet nousukarsintoihin ovat menneet ja joukkue voikin lähteä pelaamaan rennosti voitosta jäljellä olevissa otteluissa.

Tulevana viikonloppuna vastaan asettuu Ilmajoki-hallilla kauden viimeisissä kotiotteluissa ensin lauantaina 18.2. Sastamolo Kings Kemistä ja sunnuntaina 19.2. ainakin jääpallokentillä mainetta edelleen niittävän Tornion Pallo-Veikkojen salibandyjoukkue. Syyskierroksen vierasreissu kyseisiä joukkueita vastaan ei sujunut mitenkään ruusuisesti, sillä Ilmajoelle ei pisteitä ollut tällöin tuomisina. Sastamolo oli parempi lukemin 9-7 ja Torniossa pataan tuli 5-4.

ISB:n pistesaldo on tällä hetkellä 16 (14 ottelua), kun kemiläiset ovat onnistuneet keräämään 22 pistettä (15) ja ovat tiukasti mukana taistelussa sarjan kakkospaikasta sekä siten samalla toisesta nousukarsintapaikasta. ToPV kulkee puolestaan paraikaa kolmen ottelun voittoputkessa ja pisteitä on kertynyt 12 (15).

Molemmat ottelut alkavat klo 15.00. Liput 2€ / alle 15v. ilmaiseksi.

Lauantaina on myös II-joukkueella turnaus Vaasassa. Vastassa sarjaykkönen Kotkat ja sarjakolmonen PB Team. Nähtäväksi jää onko kotiin tuotavaksi sieltä reissulta muuta kuin kokemuksia…