KAUHAJOEN KARNEVAALIT

Kauhajoen uuden urheiluhallin kirkkaissa valoissa miteltiin 2.divisioonan kamppailu SB-Kauhajoki vs. ISB. Vedonvälitystoimistot olivat ennakkoon asettaneet ISB:n selväksi ennakkosuosikiksi, mutta ensimmäisen erän alku oli kuitenkin hienoisesti kotijoukkueen ohjastama, ISB:n halukkuus kaksinkamppailuissa oli melko ponnetonta ja peli hieman sekaista.
Ensimmäinen osuma tuli kuitenkin vierasjoukkueen toimesta, kun Ville Loukasmäki rässäytti pallon verkkoon Jere Kiviluoman esityöstä. Kauhajoen tasoitus nähtiin muutamaa minuuttia myöhemmin kun kotijoukkueen tehomies Juha-Matti Kiviluoma tarjosi Juha Kulmalalle, joka ei erehtynyt. Tästä alle minuutti ja Sami Hillu jysäytti pallon ylähyllylle Jaakko Lehtolaisen nopeana annetun vaparin jälkeen. Tämän jälkeen Taikuri Hietikko käytti ylivoimalla legendaarista rystykämmenkattoon yhdistelmää maalinkulmalta, tähänkin maalin syötön merkkautti Lehtolainen.

Kauhajoki ei kuitenkaan lannistunut, vaan kotijoukkue iski 1 maalin ja yhden maalin, joka ei käynyt maalissa, mutta silti se hyväksyttiin, tilanne 3-3. 2-3 ”maalin” jälkeen ISB:n Jani Syysmäki joutui jättämään maalinsa polvitärskyn seurauksena, Jukka Rahko hyppäsi puikkoihin Syssen tilalle.
Erän lopussa nähtiin Loukasmäen illan toinen osuma, mikä oli jälleen taidonnäyte sarjan parhaalta onetimerlaukojalta: Yyveella kippari Rahnasto tarjosi ja Loukkoo lähetti neljäämiljoonaa pallon yläkulmaan. 3-4.

Toinen erä oli vanhentunut kun Hillu iski illan toisensa Hietikon alustuksesta, jälleen jäätävä kantti miltei puolesta kentästä. Upea laukaus. Tämän jälkeen erä eteni yli puoleenväliin kunnes oli aika hattutempun: Loukasmäki jatkoi samaa rataa, hirvittävä laukaus yläpeltiin Kiviluoman mainiosta poikittaissyötöstä. Tämän jälkeen Kauhajoen Kiviluoma kavensi 4-6. Tästä vain puoliminuuttia ja ISB:n Kiviluoma iski pallon Loukasmäen esityöstä reppuun. Tämän jälkeen nähtiin myös pelin riehakkain tuuletus Kiviluoman toimesta. Mailatkin lensi. Ennen summeria Lehtolainen pääsi iskemään Hietikon namupassista pallon reppuun, erätauolle lähdettiin lukemissa 4-8.

3. erä olikin melkoista hurlumheitä, sekä tuomarit, että pelaajat olivat osallisia tähän karnevaalitunnelmaan. Jäähyjä tuli, pilli soi milloin mistäkin ja maalejakin iskettiin urakalla. Pahiten malttinsa ja järkensä menetti Kauhajoen Anssi Kulmala, joka päätti, että on tehtävä jotain typerää, kun peli on jo ratkennut, tilastoissa lukee 2 minuuttia, mutta todellisuudessa taisi saada 2+5 minuuttia. Urpoilua ja idioottimaista käytöstä. Peli saatiin päätökseen lukemilla 5-14, ISB:n ote parani loppua kohden ja ansaitut kaksi pistettä lähtivät Ilmajoella.
Joukkueen isoimmat onnistujat olivat Loukasmäki 4+2 ja Kiviluoma 2+3, etenkin Loukkoon maalijyvän löytyminen tietää hyvää ISB:lle.

T: #8

Pöytäkirja:http://sbl02.lahtis-enterprises.com/statistics/salibandy/rt_event_frame.php?GAMEID=14440&LANG=FI&TYPE=5&SEASON=2013

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus