Kauhava-turnaus 18.12.2010

Illan ensimmäinen peli oli Vaasaa vastaan. Edellinen tapaaminen päättyi meidän hyväksemme 9-1. Nytkin oli tarkoitus saada paljon palloja maaliin. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ajassa 8:43, kun Armin veto pompahti maalivahdin torjunnasta maaliin. Seuraavaksi onnistui Vaasa vain vajaa minuutti johtomaalista, ja peli tasan. Ensimmäisessä erässä ei nähty enempää maaleja, vaikkakin me onnistuimme pyörittämään peliä Vaasan päässä. Vetoja lähti kuin soutukisoissa konsanaan, niin kuin koko loppupelinkin aikana. Vaasalaiset vain onnistuivat saamaan mailan useimmiten väliin.

Toisen erän alkuun Vaasa pääsi jopa johtoon, mutta vain hetkeksi. Outin syötöstä Sallamari iskee tasoitusmaalin. Siitä muutama minuutti ja asialla tällä kerta Linda. Armin vedosta maalivahdin torjuntaan, pallo pompahtaa takaisin pelattavaksi, ja Linda saa vetää tyhjiin aivan maalin edestä. Toinen erä ei enempää maaleja tuottanut.

Vaasalaiset laittoivat kovasti vastaan vain yhden maalin tappiotilanteessa. Enempää maaleja eivät vaasalaiset onnistuneet tekemään, vaan me onnistuimme vielä kolmannen erän loppuun Sallamarin hienolla veivauksella, ja niin pelin loppulukema oli 4- 2. Helpolla voitto ei tullut, mutta pisteet kotiin.

Toinen illan peleistä pelattiin kotijoukkue Kauhavaa vastaan. Odotetusti vastassa oli kovempi joukkue kuin tuntia aikaisemmin pelattu.
Ensimmäinen maali oli Armin käsialaa. Minnan syötöstä Armi kiersi maalin takaa etsien syöttöpaikkaa, sitä löytämättä. Hän päätti vetää pienestä kulmasta itse, ja niin pallo löysikin verkon perille komealla kudilla ajassa 6:44. Tasoitukseen ei mene kauaa ja niin ollaan taas lähtökuopissa. Peli on suht tasaista, tosin ehkä pieni yliote meillä. Muutama hyvä yksilösuorituskin Kauhavalta nähtiin, mutta meidän pelaajat olivat hereillä. Tässäkään pelissä ei vedoista ole pulaa. Kauhavan maalivahti hyvin pitkälti piti Kauhavaa pystyssä mahtavilla torjunnoilla. Toisessa erässä ei maaleja nähty ja niinpä ratkaisu siirtyy kolmanteen erään. Ensimmäisenä onnistuu Kauhava ajassa 35:54. Meillä alkoi hirmuinen takaa-ajo, sillä meillähän ei ole vielä yhtäkään hävittyä peliä, eikä sellaista tulisi tästäkään. Valmentajat päättivät jatkaa kahdella ketjulla kun peliaikaa oli jäljellä kolmisen minuuttia. Se oli hyvä päätös, sillä Sallamari onnistuu jälleen ajassa 40: 54. Siinä pelin loppulukemat 2-2. Ja piste taas kotiin.
Tämä oli meiltä huomattavasti parempaa peliä kuin ensimmäisessä. Kaiken kaikkiaan hyvät ja tasaiset pelit. Vetoja saatiin aikaiseksi enemmän kuin koskaan. Ja täytyy kyllä sanoa, että tänään oli maalivahtien päivä.

Tästä on jälleen hyvä jatkaa ensi vuoteen sarjakärkenä Hipan kanssa. Tammikuun 8. päivä pelit jatkuvat Töysässä, jossa vastassa on Kokkola ja Alavus.

Pistenaiset: Sallamari 3+0, Armi 2+1, Linda 1+0, Outi 0+1 ja Minna 0+1