KAUSI PÄÄTTYY TÄHTIHALLILLA

Uusikaarlepyy on se paikka, jossa ISB:n kausi ja samalla taival ykkösdivarissa ainakin tällä erää laitettaan pakettiin. Lauantaisessa ottelussa ei ole enää minkään sortin panoksia kummallakaan joukkueella, mutta silti on harmi, että ISB joutuu lähtemään niin vajaamiehisenä otteluun. Viime aikoina joukkueelle kuin joukkueelle kohtuu hyvin kampoihin laittanut vierailija on kärsinyt loukkaantumis- ja sairastumishuolista viime viikkoina, eikä trendi ole ainakaan laskeva. Turunen, Vainio-Hynnilä, Kantoniemi ja Ania ovat varmuudella poissa ja lukematon määrä muita on vielä näin 16 tuntia ennen ottelua täysiä kysymysmerkkejä.

Kotijoukkue Blue Fox on takuuvarma suorittaja, joka lähtee selvänä ennakkosuosikkina lauantain otteluun. Nousukarsintamahdollisuudet menettäneenä joukkue tuskin tulee kuitenkaan yhtään sen heikompana vastaan, vaan täysipainoista peliä tullaan yleensä runsaslukuiselle yleisölle varmasti esittämään. Syyskierroksen ottelu päättyi Ilmajoki-hallilla 6-10 Foxeille, siitä lähdetään parantamaan. Harjoitusottelu syksyllä meni puolestaan Tähtihallilla 4-3 Foxeille.

Blue Fox – ISB 27.2. klo 17.00, Tähtihalli Uusikaarlepyy

Blue Foxin ennakko mandariini-ruotsiksi:
http://www.ibfbluefox.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=867:herrarnas-saesong-avslutas-med-derby&catid=35:nyheter&Itemid=85