kiireinen salibandyviikonloppu ilmajoki-hallilla

Ilmajoki-hallin parketti kuhisee viikonloppuna, kun sekä miesten että naisten edustusjoukkueet pelaavat koitottelunsa/-turnauksensa. Miehet haastavat 2.divisioonan sarjajohtajan ja ennakkosuosikin, Nurmon Jymyn lauantaina 22.10. klo 15.00. Sunnuntaina ovat vuorossa naiset, jotka kohtaavat omissa koitoksissaan SB Vaasan (klo 10.00) ja Nibacoksen (15.00).

Miehet lähtevät kotiavaukseen 2 sarjapistettä plakkarissaan. HiPa- ja Nibacos-ottelut eivät ole vielä suuria lupailleet, ja haastavaksi tehtävän tekee lauantainen vastustaja, Nurmon Jymy. Vahvistuneella ryhmityksellä kauteen lähtenyt Jymy on kolmesta pelistään ottanut täydet sarjapisteet vakuuttavalla maalierolla 35-12. Parhaiten henkilökohtaisia pisteitä on kertynyt Hannu Palomäelle (6+4=10) ja Lauri Lehtimäelle (4+5=9). Jymy jyrää kolmella hyvällä kentällisellä ja sen koneiston pysäyttämiseen ISB saa tehdä onnistuneen päivätyön.

Naiset ottavat parasta aikaa ensiaskeleitaan 2.divisioonassa ja ensimmäisestä turnauksesta ei vielä pisteitä ollut tuomisina. Jälkimmäinen peli oli kuitenkin selvä osoitus eteenpäinmenemisestä, sillä SB Vaasa II, seuran vahvin naisporukka, voitti ISB:n ainoastaan 3-2. Kaksi vuotta sitten 3.divarissa vastaava ottelu päättyi vaasalaisille 12-0. Huomioitavaa on, että tämä turnaus on ainoa naisten 2.divarin turnaus Ilmajoella tällä kaudella. Turnaukseen on vapaa pääsy.

Tervetuloa seuraaman jännittävää salibandya Ilmajoki-hallille!