KOTKILLE SULKASATO, SUNNUNTAINA SISUA

Torstai-iltainen 2.divarivääntö Vaasan Kauppiksella ei tarjonnut katsojille varmastikaan päiväuniaiheita, sen verran keskinkertaiseksi pelin taso jäi. ISB teki sen mitä tarvittiin, eikä juurikaan enempää ja silti tavanomaisen yhden maalin voiton sijasta ero repesi seitsemään. Lopputulos 6-13 (2-6, 1-5, 3-2).

Viimeistään toisen erän jälkeen peli oli paketissa, vaikka melkoisen salliva tuomarilinja tekikin oman haasteensa koko touhuun läpi ottelun. Vierailijoista puhtaimmilla papereilla selvisivät suorastaan loistavan ottelun pelannut Pekka Laitila (3+3), maalivahti Timo Paakkinen sekä nuoruuden innolla kaksi maalia iskenyt Tommi Lähdesmäki.

Pisteille: Laitila 3+3, Lähdesmäki, Kantoniemi ja Rahnasto 2+0, Yli-Karjanmaa ja Toivio 1+1, T.Hietikko 0+2, Fält ja Turunen 1+0, Ojala, Ania, Lampinen, Kuusisto ja Neva-Keturi 0+1.

Pöytäkirja: http://217.119.36.83/statistics/salibandy/rt_event_frame.php?GAMEID=3133&LANG=FI&TYPE=5&SEASON=2011

SUNNUNTAINA SEINÄJOELLE

Sunnuntaina 16.1. käydään Seinäjoen Urheilutalolla paikalliskamppailu Sisu – ISB. Syksyinen taisto Ilmajoella oli varmasti kotiyleisölle yksi kauden parhaiten mieleenpainunut ottelu, paikallistaiston jännitettä kun oli mukavasti koko ottelun. Nyt Sisu lähteekin varmasti hakemaan raivoistasti revanssia nuoruuden innolla.

Sisu – ISB
16.1.2011 klo 15.00
Seinäjoen Urheilutalo

Tätä ennen voi kuitenkin jännitää ISB:läisten menestymistä hieman erilaisessa ympäristössä, kun Koskenkorvalla Santavuori-hiihtojen yhteydessä järjestetään parisprinttiviesti. Mukana on edustajia viidestä eri ilmajokelaislajista: yleisurheilu (Pitkämäki, Munukka), pesäpallo (Rauhala, Tuohisaari), paini, jalkapallo sekä salibandy. ISB:tä 4x250m matkalla edustavat Olli Yli-Karjanmaa ja Markku Neva-Keturi.

http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=557296&Title=Sprinttaako+Pitk%E4m%E4ki+painijoiden+ohi?