LAUANTAINA VIERAITA KOKKOLASTA

Pelit alkavat käydä miesten 2. divisioonassa vähiin ja paikkoja neljän parhaan kesken pelattaviin playoffeihin jaetaan parin seuraavan viikonlopun aikana. Lauantaina ISB:llä on mahdollisuus ottaa askel lähemmäksi yhtä noista paikoista, kun kaksi pistettä on jaossa Ilmajoki-hallilla. Vieraaksi ilmajokiset saavat SB Jymyn Kokkolasta.

SB Jymy on sarjanousijana jumiutunut sarjan häntäpäähän, mutta tuloksia katsoessa joukkue ei ole myynyt nahkaansa halvalla. Kauden yhdestätoista tappiosta kuusi on tullut yhdellä tai kahdella maalilla. Lisäksi kahdesti ero on ”repsahtanu” kolmeen maaliin. Tiukkojen pelien kääntymisen vastustajalle voisi helposti luonnehtia sarjanousijan oppirahoiksi, mutta kyllä joukkueessa myös kokemusta löytyy rutkasti. Mm. joukkueen sisäistä pörssiä johtava Ville Känsälä on varsin tuttu näky Pohjanmaan 2. divisioonassa jo Nibacosin paidasta. Joukkueesta löytyy lisäksi useampaan ketjuun niin Nibacosta, HiPaa, kuin Toholammiakin edustaneita pelaajia.

ISB on kauden viimeisen vapaan viikonlopun aikana ladannut akkujaan loppukaudeksi. Pientä flunssaa on joukkueen sisällä ollut, mutta sitähän on liikkeellä. Remix ottelun varsin ehjä kolmas erä ja erityisesti pallollinen peli yritetään siirtää lauantaiksi myös kotiaskiin. Unohtamatta ehkä kuitenkaan perinteistä pientä ISB-konhoottamista. Näin yleisöllä onkin varmasti nähtävää, kun peli starttaa klo 15.00 paikallista aikaa.
Farmisopimuksen osalta pelaajien loppukauden joukkueet piti viime viikonloppuna ilmoittaa. Näin ollen ryhmän kokoonpano pelien osalta alkaa olemaan sitä luokkaa, ettei pelaajia enää tipu katsomon puolelle, vaan kaikki mahtuvat pöytäkirjaan.

ISB – SB Jymy lauantaina klo 15.00 Ilmajoki-hallilla

Tervetuloa paikanpäälle!