MÄENPÄÄN TUNNELMIA ALAJÄRVI-PELIN ALLA

Toimitus nyppäsi kauden toisen kotipelin alla Jukka Mäenpään hetkeksi sivuun ja tykitti vastapalloon muutaman kysymyksen voimalla.

Jukka, kaksi peliä 2. divaria takana ja henkilökohtaiset tilastot näyttävät keskiarvoa kolme pistettä per peli. Ihan kohtuullisesti on lähtenyt käyntiin?
– Joo ihan mukavasti on pelit lähteny käyntiin, mutta vähintään sama taso pitää pystyä pitämään läpi kauden ja vielä koventamaankin tasoa jos/kun keväällä alkaa jatkopelit.

Viime kausi kului kakkosjoukkueen riveissä 3. divarissa. Mitkä alkukauden perusteella ovat suurimmat erot niihin peleihin?
– No tietysti ensimmäisenä tulee peliajan pituus. Ja vauhti nyt oli osaa joukkueita vastaan 3. divarissakin tosi kova, mutta 2.divarissa huomaa että siihen vauhtiin yleensä sisältyy pikkuisen enemmän pelikäsitystä kuin alemmassa divarissa.

Lauantaina vastassa nimenomaan viime kaudelta sinulle tuttu porukka, eli sarjanousija SC Alajärvi. Mitä on odotettavissa?
– Fyysinen ja hyvällä jalalla oleva joukkue on vastassa, joten luultavasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita on yleisölle tarjolla. Ja vielä kun Loukasmäki tällää kauden kolmannen hattutempun heti ekassa erässä, niin alkaa vastustaja varmasti pelaamaan entistäkin fyysisemmin.

Laitetaan loppuun hieman haastetta. Jokainen kentällinen on toistaiseksi saanut onnistumisia tasaisesti aikaan. Kuka lauantaina naulaa kotijoukkueen ensimmäisen maalin?
– Mikko Ala-Huikku.

ISB – SC Alajärvi
Lauantaina 19.10.2013 klo 15.00 Ilmajoki-halli
Tervetuloa!