Runkosarja
4.10.2014, 13:00
ISB
2 - 5
SB Vaasa II
Alavus, Kunto-Lutra
Naiset edustus

Raportti

ISB- SB Vaasa

Kauden ensimmäisessä pelissä saimme vastaamme SB Vaasan, jolla oli alla jo yksi voitto Hipasta lukemin 6-0. Vaasa kävi päälle alusta alkaen kovalla ryminällä ja vei tikkarit suusta ehkä hieman alkukankeudesta kärsivältä joukkueeltamme. Avaukset olivat hitaita ja päätkään eivät pyörineet pöllön lailla, vaikka kuinka olimmekin sen pukkarissa tavoitteeksi asettaneet. Vaasa ei epäröinyt maalintekotilanteissa ja palloa kaiveltiin meidän maalista pariin otteeseen ensimmäisen erän aikana. Vaasa liikutti palloa taitavasti ja hyödynsi leveän kentän edut häikäilemättä.

 

Toisessa erässä ISB hieman terästäytyi ja Vaasa ei päässytkään enää niin helposti vetopaikoille. Vaasa onnistui toisessa erässä vain kerran. Kova oli myös ISB:n maalihimo, vetoja tuli joukkueelle epätyypillisen paljon, mutta tuuri ei tuntunut olevan yhtään meidän puolellamme.

 

Vipas eräs, ISB heräs! Kolmannessa erässä Vaasa onnistui jälleen pariin otteeseen laidoilta ja tilanne oli jo masentavat 5-0. Silti ISB ei naulannut leukaansa lattiaan, vaan hyvä tekemisen meininki pidettiin ja vetoja vastustajan maaliin tuli tasaiseen tahtiin. Ajassa 43.09 tippui vihdoin se apina selästä kun Veera Kosonen onnistui laukomaan Hanna Yli-Rahnaston hienosta kanttisyötöstä pallon tylysti vastustajan maaliin. Minuuttikaan ei kerennyt vaihtua, kun Jenni Neva-Keturi poimi eksyneen pallon lapaansa ja kanttasi pallon oikeaan ylämummoon. ISB:llä oli kova hönkä päällä mutta aika tuli vastaan ja Vaasa vei voiton kotiin. ISB heräsi kauden ensimmäiseen peliin liian myöhään, koska peli tuntui loppuvan ihan kesken kaiken. Ei auta itkut markkinoilla, summeri soi ja hirveä maalinnälkä suunnattiin seuraavaan peliin.

Pelin parhaana pelaajana palkittiin Veera Kosonen.

Tehot: Kosonen Veera 1+0, Neva-Keturi Jenni 1+0, Yli-Rahnasto Hanna 0+1