Runkosarja
4.10.2014, 16:00
Nibacos
5 - 8
ISB
Alavus, Kunto-Lutra
Naiset edustus

Raportti

NIBACOS- ISB

Ensimmäisen erän alkuun Nibacos onnistui ajassa 2.28. Tästä tulistuneena ISB:n uusin löytö, reeneissä vasta muutamat kerrat käynyt Silja Syrjälä, teki dybyyttimaalinsa. Ajassa 3.52 Vilma Kosonen tarjoili pallon maalin takaa ja maalinedustalla majaillut Silja ei epäiröinyt vaan pallo löysi tiensä maaliin. Nibacos teki vielä toisen maalin ajassa 5.12.

Toiseen erään lähdettiin Nibacoksen johtaessa 2-1. ISB:llä oli heti kova hönkä päällä. Vaasa-peliin verrattuna kentällä oli nyt paljon enemmän tilaa ja aikaa ja se näytti maistuvan ISB:lle. Nibacos pääsi täräyttämään kuitenkin erän ensimmäisen maalin ajassa 16.43. Maali oli hieman kyseenalainen, koska pallo ei käynyt kokonaan maalin puolella, mutta onneksi sillä ei ollut tämän ottelun lopputuloksen kannalta mitään merkitystä. ISB:llä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin nousta altavastaajan asemasta ja ajassa 20.33 alkoi todella tapahtua. Kososen Vilma neppaili tuttuun tyyliinsä pallon kanssa laidassa, harhautti, ajoi keskeltä ja veti upean vedon vasempaan yläkulmaan. Ajassa 23.23 oli jälleen Siljan vuoro tylyttää maalin edestä maalivahdin sylkiessä Kososen Veeran vedon.

Yhtäkkiä oltiinkin jo tasatilanteessa 3-3, eikä tässä vielä kaikki. Ykköskenttä oli ihan liekeissä ja neljäs maali olikin tehokentän sentterin käsialaa. Aution Armi syötti Kososen Veeralle keskialueelle, muutama Veeramainen twisti vastustajan pään menoksi ja veto keskiviivan tuntumasta upposi kuin saapas suohon ajassa 27.50.

Siitä alkoikin aikamoinen kissa hiiri-leikki, koska Nibacos otti kiinni heti ajassa 28.26. Kakkoskenttä aloitukseen, muutama silmäys pelitovereihin, nyt olis aika tämänkin kentän avata maalihanat kunnolla. Minuutti ei taaskaan kerennyt vaihtua seuraavaan kun Armi Autio aiheutti hämmennystä Nibacoksen maalinedustalla taistelemalla irtopallosta loppuun saakka.

Mahtava meno jatkui kolmannessa erässä. Naiset oikeasti nautti pelaamisesta, jalkoja tuntui piisaavan vaikka kahdella kentällä oltiinkin matkassa. Nyt oli sitä tekemisen meininkiä ja käsilaukut oli jätetty vaihtopenkille 😀 Heti erän alkuun Nibacos pääsi tasoittamaan vielä kerran mutta sen jälkeen kissa hiiri-leikki alkoi kyllästyttämään ja he jäivät auttamattomasti junasta ISB:n vielä nauttien maalinteon ihanuudesta. Ajassa 36.25 ISB sai kulmavaparin vastustajan päässä. Tämä ”epäonnistunut” vaparikuvio toi taas hedelmää, kun Heidi Autio nappasi irtopallon följyyn ja kanttasi takuuvarmaan tyyliinsä pallon verkonperukoille. Ilo ja riemu oli jälleen korvin kuultavissa J

Pelin loppuminuuteilla Armi Autio sai jälleen pallon haltuunsa maalinedustalla ja nosti pallon maalivahdin yli maalin kevyen rennolla tyylillä. Tasan minuutti siitä ja Armi oli vauhdissa jälleen. Vastahyökkäys poiki vielä yhden herkullisen tilanteen, jossa Autio tiputti nätin pienen syötön mukana hyökkäykseen lähteneelle Neva-Keturille. Pallo kainalosta maaliin ja tuuletuksia kehiin. Peli päättyi ISB:n 8-5 voittoon ja riemulla ei ollut rajaa. Mikä määrä maaleja ja onnistumisia, mahtavaa ISB!!!

Pelin parhaana palkittiin Outi Latva-Kokko.

Tehonaisina häärivät:

Armi Autio 2+2, Silja Syrjälä 2+0,Veera Kosonen 1+1, Vilma Kosonen 1+1,Jenni Neva-Keturi 1+0, Heidi Autio 1+0, Outi Latva-Kokko 0+1