Runkosarja
27.9.2015, 15:00
SB Vaasa
3 - 3
ISB
Vaasa, Kauppis
Naiset edustus

Raportti

SB Vaasa –ISB
Toisessa pelissä vastassa oli nousijajoukkue Vaasasta, josta meillä ei ollut muuta käryä kuin se, että maalissa häärii ISB:n oma kasvatti, taitava maalinvartija Maria Siltala. Lisäksi joukkueessa oli yksi tuttu kasvo muutamien kausien takaa eli meilläkin ISB:ssä vuoden pelannut Iina Pohjola. Peli käynnistyi ISB:n kannalta lennokkaasti kun ensimmäistä vaihtoaan pelannut kakkoskenttä onnistui heti maalinteossa. Laidassa pallon kanssa häärinyt Jenni Neva-Keturi bongasi Armi Aution maalinsuulta, syöttö suden suuhun ja Armi taisteli pallon maaliin. SB Vaasa tasoitti ajassa 13.18.
Toisen erän alkuun saatiin jälleen onnistumisia, kun keskialueen vaparikuvio tuotti hedelmää Armi Aution syöttäessä Jenni Neva-Keturille näpsäkän pikkusyötön eteen. Neva-Keturi malttoi kiertää tarpeeksi kaukaa ja pallo sujahti Siltalan kainalosta sisään. SB Vaasa ei kauaa ollut takaa-ajoasemissa vaan tasoitti jälleen ajassa 16.43. Onneksi tilanne saatiin palautettua pian, nimittäin Rajamäen Iidan pienestä siirtosyötöstä lähtenyt tilanne oli komeaa katseltavaa. Outi Latva-Kokko hassutti keskialueella SB Vaasan pelaajaa ja raivasi tiensä ihan maalinsuulle asti. Uskomaton tyyneys ja maltti huokui Latva-Kokon tekemisestä, kun hän jaksoi pidättää vetoaan niin kauan, että maalivahti kellahti kyljelleen. Well done Öde!
Peli olisi mielellään saanut vaikka päättyä näihin lukemiin, mutta SB Vaasa noudatti kaavaansa ja tasoitti jälleen ajassa 22.04. Kolmas erä oli maaliton ja peli päättyi lukemiin 3-3. Vaikkakin tästä pelistä oli kotiin viemisinä 1 pist, niin koko joukkueella tuntui jäävän silti jotain hampaankoloon. Tämä peli olisi ollut voitattavissa. Onneksi revanssi on vielä edessä.
Tehot:
Armi Autio 1+1
Jenni Neva-Keturi 1+1
Outi Latva-Kokko 1+0
Iida Rajamäki 0+1