Runkosarja
10.10.2015, 18:00
ISB
3 - 4
SC Alavus
Kokkola, Hollihaka
Naiset edustus

Raportti

ISB – SC Alavus
Toiseen otteluun vastustajaksi asettui vanha tuttu SC Alavus. Ensimmäinen Alavuden maali nähtiin ajassa 3:47, kun vastustajan poikkisyöttö ISB:n maalilla tavoitti takatolpalle lipuneen hyökkääjän lavan, ja tämä sai vetää pallon tyhjiin. ISB:n puolustus ei tästä tarpeeksi oppinut, sillä lähes identtinen maali tehtiin vielä ensimmäisen erän lopussa.

Toisen erän vanhettua reilu viisi minuuttia onnistui Alavus kulmavaparikuviossaan maalin arvoisesti, kun ISB:n puolustus ei pysynyt kantille lähteneen vetäjän perässä. Tästä vajaan minuutin kuluttua, ajassa 21:01, pääsivät ilmajokisetkin maalinteon makuun, kun Ellen Rinta-Jaskari talletti pallon varmasti vasempaan alakulmaan aivan maalin edustalta Latva-Kokon Outin pikkunätistä syötöstä.

Kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 1–3. Kun viimeistä erää oli pelattu 37 sekuntia, oli käsittämätön onnenkantamoinen Alavuden puolella. Alavuden neljäs ja viimeinen maali nimittäin syntyi, kun kulmasta tullut pallo otti erikoisesti kimmokkeen vastustajasta päätyen maaliin, ISB:n maalivahti Ella Harjun ollessa täysin yllätetty. Tästä alkoi ISB:n kova takaa-ajo. Kolmannen erän puolivälissä Rinta-Jaskari onnistui maalinteossa jälleen, kun puolustajan tontilta hienosti keskialueelle leikannut Janina Hirsimäki toimitti pallon parhaalle vetosektorille. Ajassa 44:07 nähtiin vielä loistohyökkäys Alavuden maalille, kun Latva-Kokko laittoi poikkisyötön keskialueella oikeaa laitaa nousseelle Vilma Välimaalle. Hän puolestaan jatkoi pallon kanssa kohti maalia ja onnistui toimittamaan pallon nappisyötöllä Alavuden puolustuksen läpi takaisin Latva-Kokolle maalin takatolpalle. Latva-Kokko ei erehtynyt. Maalinteossa ei enää onnistuttu, joten ottelu päättyi lukemiin 3–4.

Parhaana ISB:stä palkittiin Ellen Rinta-Jaskari. Tehonaiset: Rinta-Jaskari (2+0), Latva-Kokko (1+1), Välimaa ja Hirsimäki (0+1).

Seuraavana onkin vuorossa kotiturnaus lauantaina 24.10. Omat pelit pelataan alkaen klo 10 (Blue Fox) ja 19 (Jeppis).

#22