SCS
Kristiinankaupunki, Kristiinahalli
Naiset edustus

Raportti

27.1. lauantaina matkasimme Kristiinankaupunkiin otteluisäntä SC Saragozan vieraaksi. Kello 11 peli vihellettiin käyntiin ja ISB ottaa pelistä hallinnan. Pallo pyörii hyvin kaikilla kolmella kentällä ja SCS tuntuu jäävän kuivausrumpuun. Kun ensimmäistä erää on pelattu puolet alkaa ISB:n haparointi. SCS pääsee rakentamaan omaa peliään kun naisilla pallo polttelee lavassa. SC Saragozan pelaajat livahtelevat maalintekosektorille ja saavat vaarallisia paikkoja. Ensimmäinen erä on kuitenkin maaliton.

Toinen erä alkaa jälleen ISB:n hallinnalla. Aikaa ei ehdi kulua toisestä erästä kuin minuutti ja kuusi sekuntia kuin Oona Virtanen saa pallon oikeassa laidassa Mariia Hietikon jätöstä ja tykittää pallon maaliin. Ajassa 20.54 verkko heiluu jälleen SCSn päädyssä kun Hietikko pääsee uimaan vastustajien välistä ja toimittaa pallon maaliin. Syöttöpiste merkittiin Veera Kososelle. ISBn maalijuhla jatkuu kun edellisestä maalista on kulunut vain puolitoista minuuttia. Palloralli pyöri SCS:n päädyssä ja vastustaja joutuu tiivistämään puolustuksensa maalille. Laura Pakkala jakaa pallon Leena Perkiölle, joka toimittaa korkean pallon puolesta kentästä koko SC Saragozan puolustuksen yli aina maalin perukoilla saakka. Vielä toisen erän loppuun saamme jatkaa maali-ilottelua kun ajassa 29.36 aika pysähtyy. Ellen Rinta-Jaskari syöttää liikkeellä olevalle Anni Isoniemelle, joka jatkaa liikkeen oikeaan laitaan ja pistää maalivahdin kahville. Tarkka kuti vasempaan yläkulmaan ja kädet kattoon.

Kolmannessa erässä ISB:n pallohallinta alkaa hieman jälleen lipsumaan ja SCS pääsee jälleen pelin makuun. 44.02 vastustajan pelaaja meinaa karata laidasta, jonka seuraksena Outi Latva-Kokolle tuomitaan jäähy estämisestä. Sc Saragoza tekee kavennusmaalin aivan kolmannen erän loppuun kun maalin eteen on jäänyt pelaaja vapaaksi. Ilmajoki voittaa ottelun 4-1 ja iloitsee laajasta maalintekijäjoukostaan.