Runkosarja
22.9.2018, 16:00
ISB
5 - 0
SCS
Töysä, Iivarin Liikuntahalli
Naiset edustus

Raportti

Pelien välissä hörskötettiin ja luotiin positiivista henkeä joukkueen kesken. Valkku-Markkukin oli sitä mieltä, ettei tässä vaiheessa kannata hirveästi hioa taktisia juttuja, vaan lähdetään tällä fiiliksellä kohti SCS-ottelua.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui siis SC Saragoza Kristiinankaupungista. Enää ei isbiläisten mailat tutisseet ja peli jatkui samalla temmolla, mikä ensimmäisen pelin viimeisessä erässä saatiin päälle. Kellokaan ei kerinnyt pyöriä kuin 46 sekuntia, kun jo vastustajan maalissa soi. Leena sai ”tsipattua” keskeltä nappisyötön vastustajan lavan yli Armille, joka veti lusupallon maata pitkin SCS:n maaliin. Seuraavan kerran kello pysäytettiin ISB:n toimesta ajassa 04:45, kun Armi syötti maalin takakulmalta maalin eteen Jennille, jolta lähti sellainen pommi, notta SCS:n maalivahdilla ei ollut mitään saumaa torjua tätä palloa.

Toiseen erään lähdettiin siis ISB:n johtaessa kahdella maalilla ja myös tässä erässä pallonhallinta oli hienosti meillä. Ajassa 19:53 Armi syötti ansaitusti ISB:n parhaana pelaajana palkitulle Sannalle, joka lähti keskustaan ohittaen parikin vastustajaa ja kanttasi taidolla pallon maaliin. Peli ei kerennyt vanheta minuuttiakaan, kun Henna syötti Annille ja tilanne oli jo 4-0 ISB:lle.

Viimeinen tilastomerkintä tuli kolmannessa erässä ajassa 41:24 Outin tavoitellessa syötöllään hienosti maalinedustalle noussutta Sannia. Pallo kuitenkin osui vastustajan monoon ja siitä irtopallon napannut Linda sujautti nätisti pallon maaliin veskarin käden alta. ISB siis voitti ansaitusti pelin numeroin 5-0. Paikkoja isompiinkin loppulukemiin oli, sillä vetoja saatiin tässä pelissä hyvin maalille. Tästä todisteena vastustajan maalivahdin 21 torjuntaa, jolla ansaitsi parhaan pelaajan palkinnon.

#1