Runkosarja
13.10.2018, 18:00
PaSu
2 - 7
ISB
Vaasa, OP-Arena
Naiset edustus

Raportti

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui sarjanousija Pasu, joka vakuutti ensimmäisessä turnauksessa karhatessaan itselleen täyden pistepotin. Pasulla oli ennen meitä vastassa SPV ja tapahtumarikas ottelu päättyi selvästi SPV:lle luvuin 7-1.

ISB:n alku oli jokseenkin jännittävä. Syötöt olivat kuin kuiskaus vain ja lipuivat pääosin vastustajan lapaan aiheuttaen sydämentykytyksiä vaihtopenkillä. Valmentaja Ellakin korotti laumalleen jo kipakasti ääntä, kun performanssi vain jatkui oman maalin edustalla. Vastustaja pääsi tästä myös rokottamaan ajassa 3.40, kun Heli Niemistö marssi pitkin kunniakujaa ja tylytti pallon ISB:n maaliin. Tämä sai onneksi naiset heräämään tähän peliin ja pian nähtiin joukkueen kapteenilta Lauralta loiiiiistava suoritus, jossa Sanna oli alullepanijana syöttäen keskeltä Lauralle pienen laitaan. Laura seilasi läpi seitsemän meren löytäen tiensä täydelliseen vetopaikkaan ja sujautti sellaisen vedon takayläkulmaan, että yllättyi itsekin silmin nähden taidokkuudestaan.

Toka erä ei kauaa ehtinyt vanheta kun Anni täräytti vanhan kunnon kanttivaparin nätisti maaliin Sannin syöttämänä. Kymppi siinä pelattiin sitten 1-2 tilanteessa, kunnes pitkän väsytystaistelun jälkeen Linda sai toimitettua pallon vastustajan maaliin. Siitä se ilottelu sitten alkoi ja alettiin tosissaan nautiskella peliminuuteista viimesen päälle. Tokan erän vipalla minuutilla Jenni tiputti alhaalla jälleen kerran hyvin tukevalle pakille (ja tänään muutenkin ihan liekeissä olleelle) Leenalle ja hän ei erehtynyt tälläkään kertaa vaan pallo kimposi vastustajan pienellä avustuksella maaliin perukoille. Erätauolle lähdettiin lukemissa 1-4.

Kolmannen erän alussa Jennin poikkarisyöttö tavoitti sulavakätisen Sannan, joka namusteli aina-niin-vakuuttavalla vedollaan lukemat 1-5 tauluun. Pasu teki pelin viimeisen maalinsa ajassa 40.20, kun pallo viihtyi luvattoman kauan meidän maalin edustalla ja päätyi lopulta maaliin asti. Eipä mennyt kauaakaan kun Pasu hankki itselleen jäähyn koukkimalla nurin meidän pippurisumuttimemme Annin, joka hieman tähtiä nähtyään kampesi itsensä ylös ylivoimaan. Montaa sekuntia ei kuitenkaan ylivoimaa tällä kertaa tarvinnu jauhaa, kun Lennu laittoi Jennille keskelle syötön ja siitä kivan korkuinen veto livahti mukavasti Pasun maalivahdin jalan yli verkon perille.

Vielä kerran saatiin ilotella ennen pelin loppua kun Lennu pääsi jalalla ohi Pasun hyökkääjistä ja veti maalille, jossa Armi jo nälkäisenä odotteli tuttuun tapaansa maskissa. Nyt sai Armi kunnon palkinnon uskollisesta maskihääräyksestään, koska parin riparin jälkeen lukemat oli  2-7. Kyllä poijjaat hymyilytti tämän pelin jälkeen makeasti, vuosia piinannut vähämaalisuus on muisto vain ja onnistumisia tuli taas niin laajalla rintamalla ettei liivit riitä! 😉

Pelin parhaan palkinto meni oikeutetusti Leenalle.

#12