Runkosarja
4.11.2018, 16:00
SPV
3 - 1
ISB
Kokkola, Hollihaka
Naiset edustus

Raportti

SPV – ISB

Toiseen peliin vastaan asettui SPV, jonka kohtaamista oli varmasti eniten odotettu ja myös  jännitetty. SPV on tälle kaudelle saanut vahvistusta muutamasta Ilmajoen kasvatista.

1-0 maali syntyi ajassa 5:41. Valkoisen paidan punaiseen vaihtanut Vilma Kosonen onnistui määrätietoisella vedollaan saamaan pallon maaliin, vaikka Jenni Neva-Keturi oli hanakasti entisen ketjukaverinsa vetoa aikeissa peittää.

SPV ei päässyt harjoittelemiaan kuvioita tässä pelissä juurikaan toteuttamaan, koska ISB:n maalineduspeli oli pääosin huolellista. 2-0 maaliin kuitenkin johti ISB:n uneksiminen omassa päässä, kun vaparin puolustaminen oli huolimatonta. Ex-isbiläiseltä Veera Kososelta pieni siirto viereen Miia-Maria Halmesmäelle, joka ampui ISB:n verkkoon takakulmaan.

Paikoitellen ilmajokisille aukesi loistavia väyliä hyökkäyspäähän, kun onnistuttiin nopeissa avauksissa ja käännöissä. Toisen erän alussa Aution Armilta nähtiin hyvää vääntöä hyökkäyspään kulmassa, jonne irtopalloon kävi kiinni Laura Pakkala lähtien kierrolle maalin taakse, ja sieltä tiputus maltillisesti pakkiparilleen Perkiön Leenalle keskustaan. Leena onnistui pehmein käsin ja hyvällä liikkeellään pääsemään uhkaavasti lähestyneistä kolmesta vastustajasta eroon ja jakoi palloa Neva-Keturin Jennille vasempaan laitaan, mistä Jenni latasi pallon maaliin, niin ikään viime kaudella Ilmajokea edustaneen Maria Siltalan selän taakse. Tilanteeksi 2-1.

Ajassa 21:20 Rinta-Jaskarin vanhempaa tytärtä eli punaisia nykyään edustavaa Elleniä rikottiin maalintekoyrityksessä rankkarin arvoisesti. Maalivahtimme, lahja Seinäjoelta, Pihla Liimatainen kuitenkin liimasi Ellenin vedon jo mielessään. Tuttu veivausyritys päätyikin Pihlan torjuntaan. Toisen erän lopussa käytiin tiukka ja sitkeä kulmavääntö Isbin päässä. Sanni Hirvelä ajettiin ahtaalle ja lopulta kulmassa taisi olla neljä mailaa ja tuplaten jalkoja prääsäämässä. Sanni lopulta sai pallon purettua kulmasta, tavoitellen taakseen tuelle tullutta Outi Latva-Kokkoa, mutta pallo ottikin vastustajasta epäonnisen kimmokkeen päätyeen oman maalin edustalle, jonne SPV:n pelaaja ennätti ensin ja sai tällätä pallon maaliin. Lukemiksi 3-1.

Vielä lähdettiin viimeisessä erässä kovaan takaa-ajoon päätykarvauksella ja jokunen potentiaalinen maalintekopaikka saatiin. Lukemia ei onnistuttu enää kaunistamaan. Kovaa peliä odotettiin ja sitä myös saatiin. Helposti ei missään nimessä pisteitä naapuripitäjään annettu. Pienet virheet ratkaisivat. Revanssia ISB:n kotiluolassa odotellen…

 

Tehot: Jenni Neva-Keturi 1+0, Leena Perkiö 0+1.

ISB:n parhaana palkittiin hienoja torjuntoja esittänyt Pihla Liimatainen.

 

#22

 

Kokoonpano

Nimi M S P J
0000
0000
0110
0000
0000
1010
0000
0000
0000
0000
0000
0000
0000