Runkosarja
24.11.2018, 14:00
ISB
4 - 2
SB Vaasa
Nurmo, Qmax Arena
Naiset edustus

Raportti

ISB – SB Vaasa

 

Toiseen peliin asettui vastaan SB Vaasa. Peliin lähdettiin hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä. Ensimmäisestä pelistä oli pohjalla hyvän ja ehjän esityksen kautta tullut 4-2 voitto, mutta parannettavaa tähän peliin kuitenkin löytyi.

 

Ensimmäinen erä on valmis alkamaan. 1-0 maali syntyi jo ajassa 01:13, kun Anni Isoniemi syötti Linda Lähdesmäelle oikeaan laitaan, josta Lindan veto upposi vasempaan yläkulmaan. Ensimmäisessä erässä ISB:llä oli pallo hyvin hallussa ja näin ollen toinen maali syntyi ajassa  08:15, kun Sanna Myllyaho pistää pallon Maiju Alapihan lätystä maaliin. Ensimmäisessä erässä ei muita maaleja nähty ja näin ollen ensimmäiselle erätauolle siirryttiin ISB:n 2-0 johtoasemassa.

 

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti tasaisissa merkeissä. ISB saa jäähyn ajassa 15:11, josta vastustaja pääsi rokottamaan kaventaen tilanteeksi 2-1. Alivoimaa ehdittiin pelaamaan vain 10 sekuntia. Peli etenee tasaisissa merkeissä, kunnes ajassa 21:00 Sanna Myllyaho saa ongittua pallon itselleen vieden ISB:n 3-1 johtoon. Peliä ehdittiin pelaamaan n. 7 minuttia, kunnes pitkän hyökkäyksen päätteeksi Jenni Neva-Keturin laidasta  lähettämä syöttö löytää Sanna Myllyahon, joka tallettaa pallon maaliin. Muita merkintöjä toisessa erässä ei nähty ja ISB lähtee toiselle erätauolle 4-1 johtoasemassa.

 

Kolmas erä on tiukkaa vääntöä ISB:n pelatessa johtoasemassa. Kuitenkin ajassa 36:09 ISB:n puolustus rakoilee ja SB Vaasa rokottaa maalilla kaventaen tilanteeksi 4-2. Kolmannessa erässä muita merkintöjä ei nähty ja ISB ottaa ottelusta 4-2 voiton. Kokonaisuudessaan ISB:n toimesta nähtiin hyvää pelaamista ja 4 pisteen pistepotin turvin oli hyvä lähteä kotimatkalle ja kääntää katseet kohti seuraavaa turnausta, joka pelataan 15.12 Kristiinankaupungissa.

 

Ottelun paras pelaaja: Sanna Myllyaho

Tehot:

Sanna Myllyaho 3+0

Linda Lähdesmäki 1+0

Maiju Alapiha 0+1

Anni Isoniemi 0+1

Armi Autio 0+1

Jenni Neva-Keturi 0+1

#20