Runkosarja
26.1.2019, 16:00
SB Kauhajoki
0 - 3
ISB
Kokkola, Hollihaka
Naiset edustus

Raportti

KÄLVIÄLTÄ TÄYSI PISTEPOTTI

Lauantaina 26.1 pelattiin vuoden toinen turnaus Kälviällä. Edellisen  turnauksen aiheuttamat pettymyksen tunteet vielä hyvässä muistissa, lähdettiin Kälviälle toiveikkain ja itsevarmoin aatoksin. Pikkubussi suuntasi aamupäivästä kohti Kälviää, sillä pelit olivat taas iltapelejä. Klo. 16.00 Ensimmäisenä vastaan asettui  SB Kauhajoki.   Sitten itse peliin…

Peli ehti tuskin alkaakaan, kun Aution Armi sai jäähyn estämisestä vastustajan maalin edustalla. Myös vastustajalle vihellettiin samalla rangaistus vaarallisesta pelistä. Peliä jatkettiin siis tasanelikoin. Maaleja ei syntynyt ja peli jatkui ISB:n hallitessa peliä. Ajassa 5.18 Neva-Keturin Jenni avasi päivän pistetilinsä Sanna Myllyahon syötöstä. Likat lähti kilpasille irtopalloon, ja Sanna sai siirrettyä pallon Jennille, josta ” sai vain laittaa takakulmaan”. Ensimmäisessä erässä ei enempää maaleja nähty, vaikka tilanteita Kauhajoen päässä paljon nähtiinkin. Kauhajoki onnistui puolustamisessa.

Toista erääkin ehti kulua jo hyvän tovin, ennen kuin ISB onnistui lisäämään johtoaan. Pakan Henna sai pomppupallon naaman eteen, ja tarkka kuti  alakulmaan oli jälleen myrkkyä Kauhajoen maalivahdille. Kolmanteen erään lähdettiin lukemista 2-0 ISB:lle.

Ajassa 31.21 ISB onnistui  kolmannen erän alkuun maalinteossa, kun Jenni onnistui katkaisemaan vastustajan löysän tiputuksen omalle pakille, ehti nähdä vielä Maiju Alapihan nousun maalille, mihin Jenni syötti suoraan lapaan Maijulle, eikä Maiju erehtynyt . Tilanne siis jo mieltä lämmittävä 3-0 ISB:lle. Kauhajoen turhaantuminen näkyi huuteluna ja tönimisenä, mihin ehkä tuomaritkin reagoivat, mutta ei ISB:n eduksi. Ajassa 32.41 Armi kasvatti jäähyminuuttejaan ottamalla toisen kakkosen vaarallisesta pelistä. Armi havitteli palloa vastustajan maalilla, jossa osui maalivahtia näpeille. ISB:n alivoima oli taas varmaa laatua, eikä Kauhajoki päässyt rokottamaan. Myös ISB pääsi ylivoimalle, mutta ei onnistunut lisäämään maalieroa. Erä ja peli päättyi lukemiin 3-0 ISB:lle. Pihlalle myös hieno nollapeli.

Pistenikkarit:

Jenni 1+1

Henna 1+0

Maiju 1+0

Sanna 0+1

Parhaan pelaajan palkinnon nappasi Jenni