Runkosarja
16.2.2019, 12:00
ISB
1 - 1
SC Kokkola
Vaasa, OP-Arena
Naiset edustus

Raportti

Toiseen peliin lähdettiin odottavin mielin: SC Kokkola on joka vuosi ollut kova vastus ja viimeisin kohtaaminen päättyikin SC Kokkolan selvään voittoon.

Pelin hallintaa haettiin palloa liikuttaen ja vastustajan heikkoja kohtia etsien. Onnistuminen tulikin jo ajassa 10.56 kun Sannin pallollinen nousu päättyi tarkkaan syöttöön Annille keskustaan, vastustaja kahville ja pallo etukulmasta tupiin. Maalin jälkeen johtoasema onnistuttiin säilyttämään hallitulla pelillä erä loppuun.

Toisessa erässä SC Kokkola ryhdistäytyi ja laittoi ISB naisten puolustuksen testiin onnistuen maalinteossa ajassa 21.33 pistäen pallon maaliin paraatipaikalta harhasyötön seurauksena. Erä pelattiin loppuun ilman tilastomerkintöjä.

Viimeinen erä oli kummaltakin joukkueelta harkittua ja tarkkaa maalin metsästystä. ISB naiset onnistuivat pitämään hallinnan pelistä koko ottelun ajan, mutta maaleilla tästä ei tässäkään pelissä palkittu. Kolme varttia ei tänään riittänyt täyteen revanssiin SC Kokkolan toisessa vaan tasapisteisiin oli tyytyminen. Parhaana pelaajana palkittiin #21 Sanna Myllyaho.

Kaiken kaikkiaan turnauksesta jäi käteen 2 pistettä ja kaksi ehjää pelikokonaisuutta vaikka maali-ilottelusta viikonloppu ei tule jäämään mieleen.

Kauden viimeinen turnaus pelataan 2.3.19 kotihallilla Ilmajoella klo 10 sarjakärki SPV:tä vastaan ja klo 19.00 SB Vaasaa vastaan. Tervetuloa kannustamaan naiset voittoon ja sarjataulukon loppusijoitusta parantamaan!

#6