Miehet edustus
Tuomarit: Tomi Takala, Johan Rönnqvist

Raportti

Sarjapisteet jäivät Ilmajoelle

Torstai-illan kamppailussa vastaan asettui Nibacos Kokkolasta. Peli alkaa tasaisessa väännössä molempien joukkueiden luodessa paikkoja ilman tulosta. Nibacos ottaa jäähyn ajassa 2:58 ja kotijoukkue pääsee kokeilemaan ylivoimaansa ensimmäistä kertaa. Tulosta ei yv:llä synny. J-M Kiviluoma pysäyttää ajanoton tasan kuuden minuutin kohdalla laittaessa pallon verkon perukoille maalinedustalta Seppo Peltolan syötöstä. Nibacos ottaa vielä toisen jäähyn avauserään, mutta tämäkään ylivoima ei tuota halutta tulosta. Vierailijat onnistuvat tasoittamaan pelin jäähyn jälkeisessä vaihdossa. Tästä reilu minuutti ja Rahnasto toimittaa palloa maalille josta pallo pomppii Koskilammin lapaan joka ei paikasta erehdy ja siirtää kotijoukkueen 2-1 johtoon. Kauaa johtoa ei juhlita sillä Nibacos tulee tasoihin pelikellon näyttäessä 13:59. Ensimmäinen erä päättyy tasatilanteeseen 2-2
Toinen erä ei ehdi vanheta kuin 52 sekuntia kun Kiviluoma laukoo ja Ala-Piirto lyö ilmasta pallon maaliin. Vastustaja pääsee peliin mukaan ja onnistuu ensin tasoittamaan pelin ja hetkeä myöhemmin menemään johtoon ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Erää pelattu reilu puolet ja Eero Santaharju karkaa läpiajoon jossa häntä rikotaan ja tästä tuomitaan rangaistuslaukaus. Eero Rahnasto asettuu laukojaksi eikä epäonnistu ja tasoittaa pelin 4-4. Nibacos antaa vielä yhden ylivoima mahdollisuuden ilmajokisille mutta onnistuu tappamaan jälleen kotijoukkueen ylivoimakuviot. Pelikello pysähtyy aikaan 37:32 kun harjoiteltu kulmavapari tuottaa tulosta. Roumio syöttää ja Rahnasto tekee.
Kolmannessa erässä vierasjoukkue hakee tasoitusta vimmatusti ja tulee päälle ankarasti. Tämän kotijoukkue kestää loistavasti ja lisää vierailijan tuskaa, kun Santaharju tekee sen mitä parhaiten osaa ja ui vastustajien ympäröimänä keskustaan ja levittää Peltolalle laitaan, joka tällää sydämensä kyllyydestä pallon verkkoihin ja vie Ilmajokiset 6-4 johtoon. Hetkeä myöhemmin Nibacos ottaa aikalisän, jonka jälkeen alkavat jahtaamaan kavennusta ilman maalivahtia. Metsästys tuottaa tulosta ja vierailijat tulevat maalin päähän ajonoton näyttäessä 59:15. Tämä luo jännittävät asetelmat loppuun ja lisäjännityksen tuo Ala-Piirrolle tuomittu jäähy 30 sekuntia ennen päätössummeria. Tämä kestetään ja 3 sarjapistettä jää Ilmajoelle. Maalissa loistavan pelin pelanneelle Paakkiselle kirjataan 34 torjuntaa.

Tehoille: Rahnasto 2+1, Kiviluoma 1+1, Peltola 1+1, Koskilammi 1+0, Ala-Piirto 1+0, Roumio 0+1 & Santaharju 0+1