Yleisöä: 20
Miehet edustus
Tuomarit: Teemu Niemistö, Arto Vehkapuru

Raportti

Miesten edustus aloitti kautensa 2. kierroksella Vaasan OP-Areenalla Suomen Cupissa!

Miehet lähtivät sunnuntaina 15.9. Vaasaan hieman pienemmällä porukalla, koska osalla joukkueesta on vielä kesälajien loppupelejä jäljellä ja osa pelaajista oli ”korkian paikan leirillä”. Matkaan saatiin 11 kenttäpelaajaa ja 1 maalivahti. Cupin 2 ensimmäistä kierrosta pelataan turnausmuotoisesti eli 3*15 minuuttia juoksevalla peliajalla. Joukkueina turnauksessa olivat SB Vaasa, FBC Remix, Jalas ja ISB/Team Atria.

Ilmajoen ABC:lta matkaan lähti 6 uutta pelaajaa ja heistä viidelle oli ensimmäiset pelit ISB:n edustuksessa.

Ensimmäinen peli oli Jalasjärven Jalasta (4-divari) vastaan. Ensimmäinen erä oli alusta alkaen ISB:n pallonhallintaa ja ajassa 3.12 Antti Latva-Kokko ohjasi maalin edustalta Mäenpään Jukan kovan syötön maaliin 1-0. Erä oli keskikentän pelailua.

Toinen erä alkoi tasaisesti, mutta ajassa 20.18 Jalaksen Mikko Raittinen syöttää ja Keisalan Mikko tekee tasoituksen. Loppuerästä molemmille yhdet jäähyt ja erätauko.

Kolmas erä alkaa jälleen ISB:n hallinnassa ja ajassa 32.06 Peltolan Seppo tekee maalin kovalla lämärillä ja syötön antaa kapteeni Kiviluoma. Seuraavassa vaihdossa Pelto-Pirin Jessen maila nousee vaarattomasti vastustajan päähän ja siitä 2 minuutin jäähylle. Alivoimaa pelattiin 33 sekuntia, kun Mäki-Jussilan Jarno ottaa jäähyn työntämisestä. Pelattiin 3 vastaan 5 peliä, mutta pidettiin palloa ja vastustaja joutui rikkomaan ja vaparista aina vaihto, kun pelikello kävi koko ajan. Hieno taktiikka joukkueelta!!! Ajassa 36.52 Haapaniemen Miika iski viimeisen naulan arkkuun ja näin oli ensimmäinen peli voitettu.

Tehoille pelissä: Mäenpää 0+1, Kiviluoma 0+1, Latva-Kokko 1+0,

Haapaniemi 1+0, Peltola 1+0. Maalivahti Timo Paakkiselle 5 torjuntaa.