Miehet edustus
Tuomarit: Pasi Leppänen, Marko Fränti

Raportti

Sarja-avaus

Sarja avattiin kotiottelulla Konnia vastaan. Ilmajoki-hallin lehtereille oli saapunut 135 päinen yleisö seuraamaan paikalliskamppailua. Ottelut Konnia vastaan ovat olleet aina tiukkoja, joten sitä oli luvassa jälleen kerran.

Ottelu lähtee tunnustellen käyntiin ja pallon hallinta on tasaista. Ensimmäinen erä ehtii vanheta reilun kolme minuuttia kun vastustaja Konnat onnistuu maalinteossa. Tästä vierähtää viisi minuuttia kun tuttu kaksikko huudattaa ensimmäistä kertaa kotiyleisöä. Ala-Piirto tarjoilee ja Kiviluoma siirtää pallon varmasti maalin perukoille. Ajassa 11.18  Tero Koskilammi tällää reikäpallon Kiviluoman syötöstä maaliin. Lisäosumia ensimmäinen erä ei tarjoa hyvistä paikoista huolimatta, joten summerin soittaessa erätauolle siirrytään 2-1 tilanteessa.

Toiseen erään kotijoukkue saa salama alun ja Ala-Piirto kasvattaa kotijoukkueen johtoa Koskilammen toimiessa syöttäjänä. Ottelun ensimmäinen jäähy nähdään ajassa 24.52 ja sen ottaa vierailijat. Ylivoimaa lähdetään pyörittämään ja se tuottaakin tulosta alle minuutin pyörityksen jälkeen, kun Jukka Mäenpää syöttää Seppo Peltolalle, joka lähettää maanuoliaisen maaliverkkoihin. Toisen erän edetessä Konnat pääsevät peliin mukaan ja saavat luotua todella vaarallisia maalipaikkoja. Myllytys tuottaakin tulosta ja Konnat kaventaa pelin tilanteeksi 4-2. Kavennuksesta ehtii kulua vain 43 sekuntia, kun konnat onnistuvat jälleen. Toisen erän viimeiseksi tilastomerkinnäksi jää kotijoukkueen jäähy, joka selvitetään ilman takaiskua.

Kolmas erä alkaa harmillisesti kun tuomarin pilli soittaa ja Peltola lähtee istumaan kaksiminuuttista. Konnien ylivoima tuottaakin tulosta ja tulostaulu näyttää tasan 4-4. Tästä konnalauma saa lisävirtaa ja onnistuvatkin heti perään maalinteossa. Hallin digitaaleissa 46.25 ja jälleen vierailijat onnistuvat maalinteossa. Tästä kotijoukkue ei kuitenkaan lannistu vaan lisää yrittämistä ja se palkitaan, kun Peltola kaventaa tilanteeksi 5-6. Seuraavaksi parrasvaloihin astelee joukkueen nuoret herrat Tony Latvala ja Jesse Pelto-Piri. Pelto-Piri syöttää eikä Latvala jätä käyttämättä tätä paikkaa ja herran ensimmäinen 2.divari maali on tosiasia. Jälleen tuomarin pilli soi ja kotijoukkueelle tuomitaan 2 minuutin jäähy. Jäähy selvitetään kunnialla ja Jäähyn lopulla Paakkinen näyttää heittokättään ja lähettää tuulennopean Latvalan läpiajoon, joka viimeistelee illan toisen osumansa. Kolme sekuntia ennen päätössummeria Peltola kaunistelee vielä illan Lopputulokseksi 8-6 kotijoukkueen hyväksi.